Update

Blir en snabb update..

Mamsen och jag hade några mysiga timmar i stan uigår och vi shoppade hejvilt, avslutade med en middag på Jensens. Efter det åkte jag snabbt hem, byyte om och sen bar det iväg igen. Denna gången till Stadion med Micke för att se MFF-AIK, alltid lika kul att vara där och träffa alla från MFF-tiden :)

Sen vid 11 hämtade vi mamma som varit på Lilla och druckit öl med en kompis och efter det STUpade jag i bingen.

Idag vaknade jag vid åkte, väckte hjärtat sen körde vi och hämtade ett HM paket till mig och handlade bullar. Åkte hem och överraske min familj och åt frulle där :)

Nu harjag precis duschat och hjärtat är och tankar, vi ska packa sen drar vi och hämtar Jill sen bär detav mot HBG och MÅÅÅÅNSAN ;)

Hörs på söndag!

JAJJAJAJAJJAJAAAAA

Läste precis bästa nyheten på läääänge :)


Så sjukt underbart, nu väntar vi bara på en turné också :)

Kom på det

...jag tror jag har glömt berätta en sak för er :)

Vi ska nämligen få tillökning i familjen, jag är så glad och det ska bli så mysigt.

Världens största GRATTIS till er ♥

Det går bra nu

Sista dagen innan semestern och jag kontaktar alla kunder jag skickat ut offerter till för att få avslut. Jag har fått jävligt bra respons och försäkringarna bara ramlar in idag - man tackar! Skönt att sluta i med "flaggan i topp" liksom ;)


Så här glad är jag idag när jag säljer bra och slutar om lite mer än tre timmar!
Tummen upp för mig :)

Idag


Lilla jag idag

Godmorgon torsdag

Haha vilken sinnes sjuk natt, jag orkar inte ens berätta om den men jag kan säga så mycket att jag vaknade på soffan imorse :) Lite ont i kroppen har jag allt men vad gör det när det 6h kvar till semester?? Vilken lycka!!

Det kommer bli en bra dag idag, jag ska gå tidigare från jobb så att jag och mamma kan shoppa tillsammans. Känns som det var åratal sen hon och jag umgicks nu så det ser vi verkligen framemot :) Blir nog att vi äter på lilla eller något också - oh jag vill att klockan ska vara 16 nu nu nu :)

Nedräkning på hög nivå

Japps då var det onsdag och vet ni vad? Jag jobbar bara imorgon också sen är det SEMESTER :) och efter det har jag fyra ynka dagar kvar på Vesta. Hur najs är inte det - sen börjar nästa äventyr! Tänk, snart semester och vi har så mkt vi vill göra. Det är nästan så att jag borde skriva en liten lista känner jag..

Vi har bestämt oss för att skita i att resa utomlands och istället spara alla våra pengar till nya lägenheten. Sen är det ett stort gäng som ska till Thailand i mars så vi är lite sugna på att hänga med där istället.

Men över till våra lösa planer:

- Skånes Djurpark med Colin, Neo och ev. Cornelia
- Ullared
- Höganäs och Kullen samt en sväng till Österlen

 
Det är vad som står högst på vår lista men sen finns det massa andra småsaker som jag inte ens orkar rabbla. Jag hade tyckt det var så mysigt att campa på en mysig camping ett par nätter så hjärtat ska kolla med sin farbror om vi kan låna hans husbil. Kalla mig toffel ;)

Fast det jag ser framemot mest just nu är trots allt den kommande helgen. Vi har som sagt tagit ledigt på fredag, så kl 1 hämtar vi upp Jill och kör mot HBG. Där strosar hon, jag och Micke på stan några timmar sen kör vi hem till pappa och Cornelia. Väl där möter vi mamma, Rolle, Zebbe och Tina och pappa ska bjuda oss alla på mat. Senare på kvällen åker jag, Micke, Jill, mamma, Rolle, Tina och Zebbe till Sofiero för att se och höra MÅNSAN, Lena PH och Orup - jävlar vilken kväll det kommer bli :)



bästa bästa bästa

Efter konserten sover jag, Micke och Jill hos pappa sen på lördagmorgon packar vi in oss i bilen och sticker till Götet. Där möter vi upp flaggan, Maxi och Jönemark och vi ska spendera precis hela dagen på Liseberg. Fatta hur kul vi ska :D

Jag är så lycklig, jag har dom finaste jäkla människorna runt omkring mig ♥
Tack som fan för att ni alla finns där för mig, alltid!

Så trött

Jävlar vilken dag, idag har jag sålt som smör i solsken haha! Riktigt jäkla gott, nu jävlar ska jag slå detta företaget på fingrarna och dom ska ångra sig att dom lägger ner säljavdelningen, så de då!

Efter en dag med typ 1000 samtal och mail på alla olika håll så är jag trött i skallen. Just ni längtar jag hem till mina hjärtan för lite mys. Mm ikväll ska jag äta sallad och baconröra och baby ska mumsa i sig bakad potatis den lila gottegrisen :)


4 dagar kvar

Puh! Nu är det tufft på mornarna, jag vill bara ligga kvar och mysa och absolut inte gå till jobb. Jag är omotiverad och jag är riktigt riktigt irriterad på min chef för tillfället. Men jag ska sitta här  till min sista dag bara för sakens skull. Det ska iaf bli fruktansvärt skönt med semester på fredag och hade jag bara fått svar från min chef hade jag kanske kunnat vara ledig på fredag med... meeen ja!


Idag är hjärtat och Rolle och handlar "prit" till den kommande kräftskivan bland annat. Jag skulle också så gärna vilja vara med men nej jag måste ju jobba! Tjoohoo!

Nytt

Idag var det dags att inviga min tröja som jag köpte i lördags.
Den hängde där i skylten och bara skrek Caaaaroline :)


och ja jag är in löööve i den :)

Vad hände?

Med mitt nyttiga liv? Haha igår gick det åt helvete men känns som det kvittar så länge jag håller det alla andra dagar och jag åt ju trots allt jättemycket innan jag var mätt!



Flottigt och gott

Sliten deluxe

Haha ja jävlar vilken kväll det blev i lördags. Vi shoppade ju massa nya kläder på dagen så på kvällen var vi alla så fina så :) och laddade till tusen! Vi drack gott och hade så trevligt! Så trevligt att jag inte ens minns hur vi tog oss till stan eller var vi var haha! Vaknade upp som ett stort frågetecken i den mysigaste famnen som finns. Kände mig ungefär som ett tåg att kört över mitt huvud - jävlar vilken skallebank jag hade!


Lilla jag


Jag å Malin
Jag brukar må dåligt när jag blir så där full men igår bara skrattade jag åt det hela haha så ball att vi alla blev så där fulla! Det var längeseeen jag drack och hade ätit dåligt men va fan man lever bara en gång!

Hjärtat mitt var iaf så söt. Körde och handlade värsta frullen till oss och jag kunde inte ens titta på maten till en början. Han tryckte i mig två huvudvärkstabletter och vips så mådde jag som en prinsessa igen och åt som om det var livets sista måltid :)



Vid 4 hämtade vi Balder och körde hem till Mickes syrra där hela hans mysiga familj var på middag. Så nu har alla äntligen träffat Balder och dom blev precis lika kära som alla andra blir i honom :)


Äntligen lördag

..och det innebär att en mysig dag är här. Vi blev väckta halv 8 av svärfar men vad gör det när man vaknar in den mysigaste famnen som finns?! :) Iaf, det var bara att stiga upp för denna dagen är fullspäckad av roliga saker. Älsklingen åkte iväg vid 8 för att möta sina lilla pappa. De skulle fixa det sista på Audin så vi kan sälja den så snart som möjligt.

Lilla jag har precis duschat och ska strax fixa mig klar. Ska hämta upp MAlin vid 20 i tio sen drar vi till stan för frulle och shopping :) När vi är klara åker vi hem till Malin och hon fixar mitt hår, det är LYX att ha en bästa kompis som är frisör ;) Så idag blir jag blond igen, eller? Funderar på att färga det mörkt ala Aniston och lägga i ljusa slingor istället? Vad säger ni gott folk?

Senare ikväll blir det käk och god dricka hos Malin, och sen drar vi ut i natten. Slår klackarna i taket och dansar som om vi aldrig gjort något annat :) Jag är LADDAD - är ni?


mumma mumma mumma

Så här sitter jag med världens leende på min läppar...
kan det bero på att jag vaknade i den bästa famnen som finns,
dricker mitt godumligt goda morgonkaffe,
ska shoppa dag,
ha kvalitetstid med mina tjejer,
och sen ska ut och skaka rumpa?


Haha jag är så lycklig så ni anar inte :)

Lördag

..och det innebär att en mysig dag är här. Vi blev väckta halv 8 av svärfar men vad gör det när man vaknar in den mysigaste famnen som finns?! :) Iaf, det var bara att stiga upp för denna dagen är fullspäckad av roliga saker. Älsklingen åkte iväg vid 8 för att möta sina lilla pappa. De skulle fixa det sista på Audin så vi kan sälja den så snart som möjligt.

Lilla jag har precis duschat och ska strax fixa mig klar. Ska hämtaupp MAlin vid 20 i tio sen drar vi till stan för frulle och shopping :) När vi är klara åker vi hem till Malin och hon fixar mitt hår, det är LYX att ha en bästa kompis som är frisör ;) Så idag blir jag blond igen, eller? Funderar på att färga det mörkt ala Aniston och lägga i ljusa slingor istället? Vad säger ni gott folk?

Senare ikväll blir det käk och god dricka hos Malin, och sen drar vi ut i natten.Slår klackarna i taket och dansar som om vi aldrig gjort något annat :) Jag är LADDAD - är ni?


Vad har jag gjort?

..för att förtjäna en kille som Micke?

Jag vet jag tjatar om det men jag fattar liksom inte. Igår när vi kom hem efter mitt jobb så skulle jag bara snabbt duscha och byta om, men vad möts jag av när jag kommer hem. Jo, en stor bukett med mina favoritblommor -röda rosor och vita liljor och som om inte det vore nog så sitter där ett kort i som jag fick öppna. Jodå, mitt hjärta hade varit och löst ett presentkort på en ansiktsbehandling till mig. Min hud är katastrof nu pga många olika omständigheter och han vet hur jag lider - hur gulligt var inte det då?


he knows me ;)


som jag ska njuta

Micke, I love you ♥

Present

Fick mess av hjärtat innan; "Jag har köpt present till oss".
Skoja min dojja min dojja vad nyfiken jag blev.

Ringde honom och fick ledtrådarna; gott, enkelt, svart högglans och ingen soda streamer haha

Jag listade snabbt ut det :)


mums

Fredag

Redan fredag och vet ni vad? Det är bara en vecka kvar tills vi går på semester - lovely! Gårdagen var mysig, Kia kom förbi och titta på lägenheten och hon blev störtförtjust och tyckte den var jättefin. Hon ville helst hyra den som den är just nu men det funkar ju inte eftersom vi ska sälja alla möbler. Men det är najs för hon köper det som vi inte får sålt till min andra kompis :) Vad är det med folk, många som kommer hem till mig typ älskar stilen och berömmer mig. Alltid kul att höra för jag älskar inredning av alla dess slag och vet precis hur jag vill ha det :)

För övrigt är det fredag och löning dessutom. Efter jobb idag ska jag och hjärtat åkte till Nova och sätta sprätt på lite pengar ;)

Right now

Japp här sitter jag i skrivande stund..


mitt lilla plejs ett litet tag till


mina droger för att överleva dessa tråkiga dagar ;)

Uttråkad deluxe

Lallalalla vad jag är uttråkad. Jag vill hem NU!
Varför ska jag sitta här i 1H och 15 min till?
Ser det ut som jag gör något vettigt? Svar: NEJ! ;)

Jag vill bli hämtad nu så vi kan komma hem och laga mat.
Sen vid 7 kommer Kia och ska titta på lägenheten.
Vi är ju så snälla och hyr ut den i andra hand till henne ett par månader.
Allt för att hon ska få den sen :) Lite ful får man lov att vara ibland!

Me

Fick hem ett paket från HM igår med lite nya fina kläder och en väska.
Idag inviger jag ett av linnena :)


Tjollahopp!

So fresh

Imorse när jag skulle borsta tänderna möttes jag av detta..


Yummie - eller inte!

Så jag packade ner tandborste och tandkräm...
 ..och borstade gaddarna på jobb helt enkelt!


Tack för att ni finns

Igår efter jobb hämtade hjärtat upp mig som vanligt sen körde vi direkt till Klagshamn och äntligen fick jag krama om min älskade familj igen. Dom har haft världens bästa resa nere i Paris och jag önskar så att jag hade kunnat följa med dom. Men iaf, vi åt mumsig mat tillsammans sen visade de alla fina bilder de tagit. Tänk att så mkt på Disneyland ser precis likadant ut som för 15 år sen när vi var där.

När vi satt och käkade pratade vi lite om situationen och jag är så tacksam över att min familj är så go som den är. Jag känner mig så lugn med läget och jag vet att allt kommer lösa sig på bästa sätt. Först var jag ju så rädd för att vi skulle tvingas tacka nej till nya lägenheten och stoppa så mycket annat som vi har på gång. Men tack vare min älskade familj och Micke så löser vi det. Ni är helt fantastiska och det finns inte ord för hur mycket jag älskar er ♥

Efter maten åkte vi till Limhamn, gick en lång runda med Balder, mamma och Zebbe. Vi gick förbi och visade var vi ska bo sen :) Åh vad vi längtar! Vi gick ner till stranden så att Balder kunde svalka sig och jäklar vilken solnedgång vi möttes av. Vi var tvungna att föreviga den men attans vi glömde ju våra mobiler hemma så mammas fick duga :P


Micke och jag ♥

Så otroligt motiverad

..NOT! Fy fan vilken ångest det är att gå till jobb nu. Dagarna nu innan jag slutar kommer vara så dryga, hur lätt är det att sälja när man inte är det minsta motiverad? Nej det är katastrof, men jag ska sälja som fan för att få så bra provision som möjligt när jag slutar. Slå dom på fingarna och visa varför dom anställde oss från första början!

Det löser sig

Nu har jag fällt både en, två och tusen tårar. Jag ringde Micke när vi fick veta och han kom och mötte mig. Att gråta mot hans axel är en skön känlsa, han är bäst min plutt. Han pratade lugnt med mig och säger att allt kommer lösa sig. Jag hade svårt att tro på det när vi satt där i bilen när jag var som mest uppgiven. Men med lite distans till allt så VET jag att det kommer att lösa sig, det gör det alltid. Och än en gång som man mamma alltid säger - Det finns en mening med ALLT!

Ja, vi fick veta idag att alla vi säljare kommer bli uppsagda. Sanslöst verkligen, tänk så mkt som kan hända med ett företag på bara några månader. Det är skrämmande att man inte sätter stopp för saker och ting. Men gjort är gjort och Vesta kommer fortsätta köras över och snart inte existera längre. Så sjukt hur det ser ut nu mot när vi anställdes i mars - det är nästan så jag blir mörkrädd!

Iaf, min chef ska se vad hon kan göra för oss. Hon har många kontakter i branchen och ska rekommendera mig och en kollega för ett par personer. Det sista hon vill är att vi ska gå arbetslösa. Även hon söker andra jobb och bara det säger väl enm del om vad som hålle rpå att hända på detta företag. Sorgligt men sant!

Min baby är en ängel och har redan fixat två namn till mig som jag ska ringa ikväll på ett konkurrerande företag till Vesta, mohaha :) Så får vi se hur det går. Vill man ha jobb så finns det jobb, det vet ju jag om ingen annan haha!

Då var det ett faktum!

Det som absolut inte fick hända kommer att ske.
Vad ska jag säga? Jag är TOM!

1 timme kvar

Sen är det dags att sluta för dagen. Ska bli så skönt att få krypa upp i Mickes famn ikväll. Hatar känslan som jag i magen så jag hoppas den kan försvinna för en stund iaf när jag kryper upp i hans famn, han smeker mitt hår och säger hur mycket han äslkar mig - då just i det ögonblicket finns det inga bekymmer utan bara han och jag och framtiden. Han gör mitt liv komplett den mannen!

På tal om något att som värmer mitt hjärta är att jag och Malin äntligen fick till en "dejt" igår. Det var på tok för längesen vi sågs så det var skönt att få krama om henne igen. Vi hade en mysig stund med massa kaffe och prat och vi bestämde oss för att ha tjejkväll på lördag. Det ser jag verkligen framemot! Vi ska ses vid tio och då sticker vi till stan och käkar frulle sen ska vi shoppa kläder till kvällen och annat smått och gott :) Efter det är det dags för mig att bli blond igen, äntligen! På kvällen ses vi hos Malin, äter å dricker gott och sen får vi se var det bär. Jag vet bara en sak och det är att jag ska slå klackana i taket och dansa som om det vore min sista dag i livet ;)

Ont i magen

Det är oroligt här på jobb och om jag ska vara ärlig vet jag inte vad som kommer hända. Vi blev precis kallade till ytterliggare ett möte och av det blev vi mest förvirrade. Imorgon kl. 12 väntar ytterliggare ett. Fan fan fan, det får inte hanlda om det vi tror :( Jag hatar såna här lägen då man inte får veta utan det bara går en massa rykten. SUCK!

Vuxenpoäng

Igår samlade vi på oss ytterliggare några vuxenpoäng innan vi åkte till svärfar. Hjärtat hittade nämligen en fin bil som vi skulle titta på men när vi väl kom till bilfiram var där semesterstängt så schii fick vi. Haha som om vi skulle nöja oss med att bara åka vidare - ikke! Vi åkte till nästa öppna bilhandlare och där hittade Micke så klart sin drömbil som vi var ute och provkörde. Jag tror nästan det var ett trick från hans sida ;)

I alla fall så är vi ute efter en ny bil och det är banne mig ingen lätt match. Vi har som sagt tre bilar idag och det är helt onödigt då två av dom bara står stilla hela veckorna. Så dom ska säljas och en ny större ska köpas. Vi är på jakt efter en snygg kombi och det är inte det enklaste med en biltokig pojkvän som har värsta kraven. Okej jag är kanske inte så lätt heller men jag skiter i vad det är för motor bara den är fin att titta på ;)

Jag vill ha en Volvo V50 eller en Saab 9-3 medan baby är galen i Audi och vill ha en A4 eller möjligvis en Passat. Vi är iaf överens på en punkt, nämligen att vi vill ah en svart bil - alltid något ;) Så ja, detta ska bli en rolig match haha!



Denna....


eller denna vill jag ha, fast i svart då :)



Och hade Micke fått bestämma så hade vi kört runt i en sån här...



eller en sån här :)


Brudar hjälp mig nu, vad tycker ni?


Ny vecka

Måndagmorgon och jag är på topp. Idag börjar jag inte förrän 12:30, segt men ändå skönt. Man hinner med massa saker innan jobb men sen när jag väl slutar 21:00 är det typ rakt hem till bingen som gäller. Det ska bli spännande att komma till jobb idag för i helgen har där varit en flyttfirma och fixat till oss. Så numera kommer vi sitta på vån fem istället för sju, haha tur jag tänkte på det nu annars hade jag gått som vanligt till min gamla plats ;)

Våra familjer är allt

Nej nu måste jag sätta fart så jag blir klar. Sen när vi är färdiga med allt blir det en sväng till svärfar som behövde hjälp med något och lite senare kanske svärmor kommer på besök - vilken mysig helg! Men oj vad jag saknar min familj. Snälla ni snabba er hem så jag kan få krama om er alla ♥

Sjöbo

Just de vi åkte ju till stugan i fredags oh gud vad härligt att vara är bara vi två :) Vi grillade när vi kom upp sen blev det en sväng på Sjöbo markand, fy fan vilken skitmarknad. Vi handlade munkar oh lakrits sen körde vi hem till stugan igen. Lagom till vi kom hem öppnade himlens alla portar sig så vi öppnade en flaska vin, tände typ tusen ljus oh bäddade ner oss i soffan och där låg vi hela kvällen oh bara njöt :)


Mitt hjärta utslagen i soffan ♥

Söndagsmys

Då återstår bara en dag av denna mysiga helgen. Klockan ringde vid 9 så då gick vi upp. Tvätt stod på schemat som vanligt på söndagar här hemma, tänk så skönt sen när vi flyttar att vi har egen tvättmaskin oh torktummlare i lägenheten - det är lyx!

Iaf hjärtat hjälpte mig ner med tvätten sen gick han och handlade nybakade bullar och bröd till oss. Vi dukade fram en riktig brakfrulle idag med alla möjliga mumsiga tillbehör, det är söndagsmys det :) Nu efter frulle hängde vi två maskiner tvätt oh sen körde baby iväg för att tvätta våra tre bilar. Så han har att göra någon timme och under tiden tvättar jag klart och ska städa lägenheten. Jag har bara dammsugning och moppning kvar :)



Mums Mums


Ledig

Så skönt det är att vara ledig en dag i veckan så där bara. Jag har en del "pottdagar" att ta ut så imorse blev att jag tog ut en sån :) Nu har jag oh Jill legat på playan och stekt fläsket några timmar. Fy fan vad blek jag är oh nej jag står inte ut med min kropp, nu är det ordentlig diet som gäller inför en eventuell resa, sådeså!


Blekfisen

Nu ska jag duscha oh göra mig fin så jag är klar till hjärtat kommer hem. Ska packa vår lilla väska så det bara är för Micke att duscha när han kommer hem sen åker vi mot Sjöbo. Blir ett stopp på vägen eller ja två, handla mat och sen några öl till hjärtat mitt. Sen mot Sjöbo där vi ska ha en myskväll, gå en sväng på Sjöbo marknad oh sen hem till stugan och grilla å mysa :)

Familjepics

Fick som sagt lite bilder av kusin igår :)
Det är ingen som någonsin kommer förstå vad dessa bilderna betyder för kusin och mig ♥


Balder, Alma, mamma och moster


Liten del av gänget samlat..
Balder, moster, mamma, Alma, Micke och kusin


Jag busar med Almisen :)



Helt otroligt hur myket man kan älska ett barn ♥

TGIF

Redan fredag oh det återstår två vckor till vi går på semester, jihoo :) Igår hade vi en mysig kväll. Min älskade pappa oh lillasyster kom ner till Malmö oh bjöd ut oss på en bit mat. Som jag älskar min familj, det är galet. Vi hade med oss ritning på vår lägenhet och visade pappa. Stoltheten lös så tydligt i hans ögon, han är så fin min älskade lilla pappa. Jag önskar så mycket att dom bodde här nere vid oss så vi hade kunnat mysa lite oftare.

Väl hemma igen bytte vi bara skor sen blev det en promenad till Bunkeflo. På vägen gick vi inom kusin oh Isabel, där fick jag pussat på mina små hjärta Elias och Alma en snabbis och vi fick lite bilder och baby fick en flaska sprit som tak för senast. Dom hade gäster så vi blev inte långvariga. Vi promenerade vidare till nästa mål och det var Pelle, Josefin och Malcolm i BUnkleflo. Där bjöds det på kaffe och Pelle å Micke tog sig vars en stänkare :)

En helt unerbar kväll, på hemvägen från Bunkelo gick vi där och pratade. Halv elva på kvällen och det var varmt och så mysigt. Tänk vilka underbara människor vi har runt omkring. Det är helt underbart, igår fick vi träffa fyra små underbara hjärta som betyder så myket för oss. Cornelia, Elias, Alma oh Malcolm - vi kommer alltid finns där för er. Snart bor vi sååå nära varandra oh då får ni komma och busa hos oss hur ofta ni vill :)

Shoppat

Två klänningar fick följa med hem :)


just love it


så fin nu till sommaren

Kaos

Tjollahopp då var det torsdag oh jag känner mig lite piggare. Vilken härlig kväll det blev igår, vi åkte till bokskogen och påbörjade 7 km slingan. Efter 3,5 km får hjärtat mitt sockerfall (han har diabetes). Jag fick sätta honom ute vid vägen så att folk skulle kunna se honom och sen sprang jag de sista ,5 km snabbare än jag någonsin vågat drömma om att jag kunde. Väl framme vid bilen fick jag fram lite pengar och rusade in på fiket där oh handlade dextrosol, kaka oh läsk. Allt ör att han skulle få i sig så mycket socker som möjligt. Körde sen bort oh mötte upp honom där jag lämnat honom, stackaren såg såå slö ut. Puh vilken pers, så rädd jag var när jag lämnade honom. Mitt i en slinga liksom oh ingen där vi kunde be om hjälp. Men det löste sig oh han repade sig snabbt som tur var.

När vi kom hem duschade vi sen kollade vi Mall Cop, så där rolig. Fan vi har lyckats se tre tråkiga filmer på raken nu. Gick och la oss i tid och låg som vanligt oh snackade hur länge som helst. Igår tog vi det bästa beslutet ever hihi :)

I´m i loooove ♥

Hemmafru

Idag känner jag mig som en riktigt hemmafru hihi. Skönt att jag hunnit fixa lite saker idag när alvedonen verkat. Nu ska jag strax fixa maten tänkte jag. För en gång skull ska mitt hjärta få komma hem till dukat bord :) Annars är det alltid han som fixar med maten eftersom jag jobbar så sent varje dag. Men idag då bjuder jag på middag, kyckling, potatis och senapssås står på menyn oh en masa mumsiga grönsaker till mig så klart :)

Efter maten kör vi till bokskogen och går en mil tänkte vi, myspys och skönt att komma ut i friska luften.

Gottigottgott

Det ekade tomt här hemma så jag körde bort till Özen Allrukt oh handlade lite mumsiga frukter och grönsaker. Helt galet billigt är där, det gillar vi haha :)


Allt detta fik jag för ynka 62 riksdaler - sanslöst billigt!

Som vi ska frossa ikväll ;)

Halsbandet

Just det, visade jag er halsbandet jag fick av Micke?
Här är det iaf :)


Älskar det :)


Närbild på hjärtat

Blä

Jag har mått så illa och varit yr de senaste dagarna. Jag har nonchalerat det ganska bra men imorse blev det för mycket så idag är jag hemma från jobb. Så tråkigt men vad gör man. Har precis varit och fått nya järntabletter så jag hoppas de ska hjälpa och imorgon ska jag jobba igen, wihoo :)


På vägen hem handlade jag rosor till mitt hjärta.
Det förtjänar han en dag som denna ♥

Veckan

Ja, som vanligt har jag 100 järn i elden.
Veckan som kommer ser ut så här:

Måndag - Överraskning av baby
Tisdag - Jobba över 1 timme, se Måns på Victoriadagen ;) och träning efter det
Onsdag - Jobba till 20 sen träna
Torsdag - Gå tidigare från jobb för att äta på resturang med pappa och Cornelia ♥
Fredag - vi åker till stugan och stannar till på lördagen, passar på att gå på Sjöbo marknad
och så vidare...

Brüno

Då var det dags för en liten update så här på morgonen. Jag vet det bir tråkiga inlägg utan bilder men min dator är som sagt hos fabror doktorn. Det blir snart bättre och roliga inlägg :)

Iaf, skulle ju uppdatera om helgen igår men det hann jag inte med så skit i det nu haha. Ny vecka och nya tag och möjligheter :) Jag fick en rivstart på veckan igår på jobb så jag var så speedad när jag slutade. Hjärtat är så söt, han ville belöna mig för min grymma dag på jobb. Han hämtade mig efter jobb sen körde vi hem och jag fick order om att vara klar till 19:15. Då körde vi iväg till stan och det visar sig att han bokat bord på Elysée. Han är för söt! Så vi åt gott och sen gick vi vidare för han hade bokat biobiljetter till Brüno. Haha så ball men ändå en besvikelse måste jag säga.

Väl hemma fortsatte myset och vi låg och pratade om allt och inget i flera timmar innan vi somnade. Allt kommer bli så bra och jag längtar så oerhört mycket.

Micke, du är allt för mig ♥

Fuck semestertider

Haha vilken dag! Jag har slagit rekord i antal sålda försäkringar idag - hela 17 st har det blivit. Så redan nu har jag sålt mer än vad jag sålde totalt förra månaden och vi är bara halvvägs in i månaden. Haha och alla säger att det är svårtsålt nu i semestertider :P

v. 29

Godmorgon gott folk! Då är vi inne i vecka 29 och vet ni vad? Det är 9 fucking mornar kvar till jag har semester ;) Eller det kanske blir ytterliggare fem, jag är lite sugen på att flytta min semester 1 vecka. Allt för att ha semester när skolorna så priserna på resor sjunker lute för vi tänker inte slänga ut 6-7000:-/person när vi snart ska flytta.

Puh! Börjad skriva inlägget kl 9 när jag var på plats här på jobb och har inte haft tid att fortsätta förrän nu. Jävlar vad det har varit mkt att göra idag. Jag är redan uppe i min samtalsstat som jag ringer totalt en "normal" dag. Galet! men det är kul när det händer mycket. Jag leder just nu på vår "säljtavla" och har ytterliggare 3 försäkringar på väg in innan lunch. Jag ska ha en fin lön i augusti ;)

Jag tänkte berätta om helgen men det får jag nog göra senare för nu har jag kööö på telefonen igen!

Fredagsmys

Nu är det fredagsmys, eller ja nästan iaf ;) Ska jobba några timmar nu sen ska jag och Micke ut och äta med världens finaste pappa ikväll. Efter det ska vi hem och göra absolut ingenting. Eller kanske blir det så att vi bär ner lite saker i källaren och börjar rensa så smått där nere?! :P Haha ja vi ska vara ute i god tid inför flytten och INGET onödigt ska följa med.

Igår hade vi en mysig kväll. Jag gick tidigare från jobb så hjärtat hämtade upp mig direkt. Sen körde vi till Staffanstorp och tittade på en soffa som vi vill ha i nya lägenheten. Den kommer bli skitbra så jag ska ringa och beställa den nu så fort dom öppnar - wihoo första inköpet till nya lägenheten. Jises vad kul det ska bli att inreda. Tänk er en helt ny lägenhet och helt nya möbler och tillbehör till alla rum :) I'm in heaven!

Man tackar

Ramlade precis in ett sms som gjorde mig rätt ledsen om jag ska vara ärlig. Messet kom från en av mina närmsta vänner. Det stod bara kort och gott, "vad händer? Du har aldrig tid för mig längre." Jaha, OM personen i fråga hade haft minsta lilla intresset av mitt liv hade denna också vetat varför jag inte har haft all den lediga tiden som jag hade för två månader sen. Ni som läser bloggen fattar säkert, för det första har jag träffat en underbar kille och är nykär, vi har bestämt oss för att flytta ihop och har tömt HELA hans lägenhet på mindre än två veckor och slitit med allt själv samtidigt som det har varit kaos här på jobbet i semestertider så jag har jobbat 80% kvällar till 20 eller 21. Behöver jag rabbla mer?

Nu vet personen i fråga inte ens en gång hälften av allt det. Personen bryr sig inte om mitt liv och det känns som det bara är av ren avundsjuka som denna inte bryr sig. Inte en enda gång jag har fått frågan om hur det går mellan Micke och mig eller hur jag mår. Sist vi sågs handlade allt om personen i fråga och allt som händer i dennes liv. Som sagt jag fick inte en fråga och skulle jag berätta något själv hade det blivit sura miner.

Jag är så besviken verkligen, jag känner att vi glider mer och mer ifrån varandra. Det är jättetråkigt verkligen för vi har haft så kul tillsammans. Men jag bor med Micke nu och kan inte personen acceptera det får det vara. Det är han jag vill dela mitt liv med och jag ska kunna ha kvar mina vänner, det är trots allt dom som är viktigast för mig men i detta fallet vet jag inte hur jag ska agera för hur jag än gör så blir det fel.

Ajja, förlåt för ett rörigt inlägg. Jag blev bara så ledsen, varfr skickar man ett sånt sms. Varför inte ta ett initiativ och ringa mig och fråga hur det är och kanske föreslå att vi kan ses en dag?

JAAAAAAAAAAA!

Jaaaaa Jaaaaa JAAAAAA vi fick den!

Lägenheten är vår - wiho :D





Så den 1:a nov flyttar vi in i en sprillans ny lägenhet.
Helt jävla crazy, jag kan inte riktigt fatta att det är sant!

Så här kommer vi bo..







Fattar ni hur glada vi är? :D:D

Kärleksgåva

Jag känner mig matt och är så trött i kroppen. Min baby gör allt för mig, igår kväll maserade han mig en lång stund och det var så skönt. Imorse ringde han för att fråga om han fick möta upp mig i stan innan mitt jobb för att ge mig en godmorgonpuss. Självklart!

Så vi möttes upp innan jag började jobba och när han kramade om mig brast det totalt för mig. Mina tårar bara forsade och jag vet inte riktigt vad som hände. Förmodligen spänningen för allt som komma skall som gjorde sig påmind. Han kramade om mig och sa så många fina ord och vips så tar han fram en smyckeask. I asken ligger FINASTE Tomas Sabo halsbandet med ett strasshjärta i. Han är så fin :) Jag är hans hjärta så han tyckte jag skulle ha det. Så numera har jag ett hjärta från mitt hjärta runt min hals - en så fin kärleksgåva från min underbara pojkvän. Han är det bästa som hänt mig! Jag hjärtar dig baby

Godmorgon tisdag

Ny dag och nya friska tag. Min friskus månad är igång, allt för att komma i form inför Grekland. Igår blev det 45 min powerwalk när jag vaknat och när jag slutade vid 21 så hämtade Micke mig och när vi kom hem var vi ute och powerwalkade en timme till. Yeah, jag älskar när jag kommer in i såna här perioder. Inga kolhyderater och mkt motion, det räcker för mig för att tappa x antal kilo. Så beach 2009 here I come ;)

Dötid

Ojoj vad segt det blev på jobbet nu, tur jag hade en sån rivstart för nu är det inte många slantar som ramlar in. Det är absolut ingen som vill prata med mig nu. Hyffsat tråkigt att bara ringa samtal och ingen som svarar och jag ska sitta här till 21:00 haha. När man har dötid hinner man lite annat så jag satt precis och tittade lite på våra försäkringar. Jises vad mycket pengar det finns att spara, bara på hjärtats bil sparar vi 7000:- om året. Är inte det rätt sjukt? Ingen av er kära läsare som vill se över era försäkringar? Jag hjälper er mer än gärna ;)




Rivstart

Här går det bra idag, redan samtalstid på över 1 timme på två samtal och 8 sålda försäkringar. Hej och hå vad det går bra nu, hur länge ska jag få känna en sån här lycka i allt jag gör? Hoppas så innerligt att vi har lyckan med oss denna veckan, våra tummar är blåa allt väntade och hoppades så nu jävlar vill vi veta :)

Ih, det händer så mkt just nu och jag önskar att jag kunde berätta för er, skrika ut till hela världen men vi har valt att hålla allt för oss själv ett litet tag till. Asså jag spricker snaaart :) men ni vet ni lite mer iaf, det är flytten vi hållt på med den senaste tiden!

Sambo

Sa det bara sen var denna helgen förbi. Fan varför ska tiden gå så fort när man är ledig? Vi har iaf haft en mysig helg i stugan. I lördags hittade vi en fin "strand" i närheten så där spenderade vi några timmar. Sen fortsatte jag solandet på stänkaren och jises vad solen tog inser vi nu i efterhand ;)

Igår gjorde vi inte så mkt, vi plöjde en hel del skit från tomten sen fick vi besök i stugan så då grillades det korv. Vid 3 åkte vi hem, hade tur och fick tvättid så tvättade rubb och stubb. När tvätten var klar körde vi hem till Micke och hämtade det sista i hans lägenhet, hans stooora tv och dammsugaren. Så nu är lägenheten heeelt tömd och vi lämnar nycklarna idag =D Som vi slitit, äntligen har vi nått målet.

Oh yes, vi är sambo och det känns helt jäkla underbart bra!
Baby, du och jag ♥

Love love love

Vilken kväll vi hade igår. Helt jävla underbar, vi satt ute och grilla, drack vin och snackade. Vilka underbara människor jag har i mitt liv - helt galet! Vi kommer ha det sååå kul i Grekland i augusti, jag längtar! Nu vet vi var vi vill så på tisdag ska vi boka :)

Annars så leker livet, det är fredag, solen skiner och det är asvarmt och efter jobb ska vi direkt till stugan och mysa med min familj hela helgen. Bara några timmars jobb sen är det helg, hur gött är inte det liksom! Lallalala :)

Parmiddag

Haha vad lustigt att skriva parmiddag, vem hade kunnat tro att jag och Jill skulle vara med på något sådant för 2 månader sen? :) Ikväll är det iaf dags, Micke och Flaggan styrde upp denna kvällen på midsommar redan. Vi ska alltså ses hemma hos Flaggan och grilla på hans gård, dom har fixat vin och öl och vi har fixat resekataloger. Det kommer bli en förjälva bra kväll det känner jag på mig. Tänk jag och mitt hjärta, min absolut bästa och närmsta vän och hennes så goa pojke - vilken gäng! Jag är banne mig lyckligt lottad jag :)

Grattis i trippel bemärkelse

Ja idag har vi all anledning att fira :)

För det första så världens största GRATTIS till älskade mamma och Rolle som idag firar 15 år som par. Jises, det känns som det var igår dom träffades. Jag är så glad för deras skull och hoppas dom får ytterliggare många fina år tillsammans ♥

Dagens andra GRATTIS går till vår älskade Balderbus som fyller tre år. Tänk att vår lilla pys blivit en så stor och fin pojke :)


Födelsedagsgrisen :)


Och sist men inte minst..

Ett litet GRATTIS till mig och Micke som idag officiellt varit en par i 1 månad.
Baby du är mitt allt och lite till. Detta är bara början på vår saga ♥

Det känns bättre

Förlåt ett negativt inlägg tidigare, jag vara bara så matt imorse. Allt känns bättre nu och jag vet att jag inte ska känna sån stress som jag gör för allt löser sig till slut. Nu har jag precis haft lunch, blev en mumsig kycklingsallad i solen med min goa pojke som mötte mig. Nu har jag fyra timmar kvar här på jobb sen ska jag myspysa med Malin :)


Denna ska vi se ikväll :)

Onsdag

Jag är slut i kroppen, hela jag är slut. Allt flängade och fixade den senaste tiden har satt sina spår på mig. I need a break! Så till helgen packar vi våra väskor och drar till landet och där stannar vi så länge vi kan. Behöver jag ens säga hur skönt det ska bli? Meeen innan dess har vi massor att göra.

Jag börjar halv 12 idag men för att hinna med allt ringde klockan 6. Då blev det powerwalk, sen skulle jag handla men schiii fick jag. Mitt kort är avmagnetiserat och kärringen i kassan vägrade ta det manuellt! Så nu blir det att besöka banken - precis vad jag har tid för när jag jobbar till 20:00 - not! Sen måste jag lämna in min data på service för 3:e
gången inom loppetav ett år. Är det okej? Nej det är det INTE så nu ska jag KRÄVA att få en NY!!

Ikväll dirket efter jobb blir det bio med Malin. Imorgon jobbar jag tidigt och på kvällen är det M´s lägenhet som gäller - puh! Jag orkar inte ens fortsätta rabbla jag är matt.


Borde tänka på mig själv och mitt kropp lite mer just nu känner jag men hur lätt är det? Och så länge det finns människor som älskar så finns det hopp säger ju Tomas Ledin och den lever jag efter ;)


Varför klagar jag över högt tempo? Jag är för fan världens lyckligaste!
Två av världens finaste pojkar på bilden :)

RSS 2.0