Bortglömd

Jag glömmer verkligen bort denna  bloggen nu när vi bloggar i bebis blogg, lite trist men denna känns inbte längre så prioriterad. Mycket händer somvanligt och det är fullt upp. Julen närmar sig med stormsteg och vi bara myser. Vi har fått tillökning i familjen och det är så gosigt, man längtar varje morgon efter att klockan ska ringa så man får mysa med lilla familjen <3

Ledsen om denna bloggen blir försummad, men en dag när jag har mer tid ska ja g uppdatera er på det viktigaste som hänt, det lovar jag!


Skattjakt

Igår när hjärtat kom var han lite hemlighetsfull, jag tänkte inte mer på det och fortsatte laga middagen. Efter maten säger han till mig att gå på skattjakt och vad finner jag inte om denna..


Som min fina älskling skämmer bort mig :)


Livet

Livet flyter på som aldrig förr, vi trivs så förbannat bra i vår lägenhet att vi längtar hem varje stund som vi inte är hemma. Det är en mysig känsla! Det är fortfarande lite kvar att fixa med nya möbler och så men det kommer allt eftersom. Jag vill inte stresshandla utan känna att vi verkligen vill ha sakerna innan vi köper.

Julen närmar sig med stormsteg och i veckan har jag handlat 2 julklappar till Micke, skönt att ha det mesta till honom fixat. Nu är det bara lite smått som ska handlas till för att komplettera, Mamsen och Rolles julklapp är klar sen länge. Så ja, jag känner mig nöjd för tillfället.

Hel ahelgen hade vi besök, mamma, Rolle och Z, svärmor, Mickes syrra + man + Colin och Neo. Svärar och sen Mickes mormor och morfar. Det är så mysigt när familjen kommer på besök :)

Till helgen har vi en ny besökshelg framför oss. På lördag kommer min fina pappa och lillasyster ner och myser och äter med oss. Och på söndag kommer min mormor och morfar på besök, myspys.

Jag och Micke har det bättre än någonsin, vi njuter varje dag och tar numera allt som det kommer. Ingen stress för någonting längre. Tacka gudarna för att flytten är över, den höll på att knäcka mig totalt.

Nu har jag en ny orörd dag framför mig. Måste till banken och sätta in lite pengar, köpa någon plisségardin till sovrummet och köpa en dörrmatta. Japp japp lika bra att kicka igång dagen direkt!


RSS 2.0