Middag

Nej nu ska jag vara duktig och gå och laga lite middag så den är klar lagom till min älskade sambo kommer hem från sitt extraknäck, det är han värd! Idag blir det mousakka - mums!


Äventyr med mormor

Idag åkte jag till Vellinge för att äta frukost med mormor & morfar, myspys! Sen begav jg och mormor oss ut på äventyr, vi hade en del att fixa och vi lyckades riktigt bra. Det kommer bli helt perfekt - tack mormor för allt ♥


mormor, jag & morfar


Han är otrolig

Förra veckan när jag låg sjuk överöste han mig med blommor och i måndags får jag ett mms med bild och texten "älskling du ska gå på skattjakt när du kommer hem <3" Jaha, jises vad nyfiken jag blev.

Väl hemma gick jag på skattjakt och hittade paket. Öppnade det och jag började gråta. Han har tydligen snappat upp en klocka jag spanat in på nätet och nu hittat orginalet i butik. Hur grym är han inte? Så numera har jag denna snygga klockan runt min handled...

 


Mitt hjärta skämmer bort mig så otroligt mycket. Med gråten i halsen frågade jag honom hur jag någonsin ska kunna gottgöra honom för allt han gör för mig och köper till mig. Han svarade bara, "älsking att du finns i mitt liv varje dag räcker för mig" Åh, Micke jag älskar dig så mycket att det inte finns ord som kan beskriva det rättvist ♥


Nu står hyllorna tomma

Haha, vilken galen dag igår. Vi sa alla tre att vi inte skulle shoppa så mycket. Hur slutade det då? Jo att vi tillsammans handlade för typ 10 000:-, sinnes! Men oj så mycket fint som fick följa med hem. Det mesta som fick följa med mig hem är till nya lägenheten så det har jag inte ens packat upp så tyvärr får ni inga bilder på mina inköp, inte än iaf. Vem vet kanske är jag snäll och bjuder på några snygga "hemma hos oss bilder" när vi flyttat ;) Jag handlade iaf enbart vettiga saker, enligt mig själv iaf. Micke höll nog däremot inte med mig riktigt men det är smällar man får ta när allt är så förbannat billigt.

Det blir en sväng dit i mitten på november med mamma och moster och då följer även min MickePicke med för då ska det handlas lite andra saker med. Mysigt att handla tillsammans till vårt nya gemensamma hem ♥

Vi var väl hemma vid lite över 8 igårkväll och då körde vi direkt till svärmor för att ge henne en "pepp-present". Hon håller på att sluta röka och det är vi så glada för så klart att hon ska uppmuntras :) En liten fin orkidée fick hon av oss.



Nu drar vi

Japps, nu sätter vi oss strax i bilen för att bege oss till Gekås i Ullared. Jag, mina fina mamma och moster ska shoppa idag och bara mysa. Tänk vilken dag, detta hade varit omöjligt för bara ett år sen. Jag är så tacksam ♥


Pictures





Ny vecka

Då var det måndag och en ny orörd vecka har vi framför oss. Tiden flyger och att det redanär en ny vecka tycker jag är galet men ack så kul :)

Jag har haft en underbar helg, som sagt i fredags bjöd Micke ut mig och det var så himla mysigt. Han läser mig som en öppen bok och det var precis vad jag behövde. Tack min fina älskling, du gör mig hel!

Lördagen spenderade jag i stugan med min fina familj medan Micke och hans polare drog till Manstorp och STCC. Micke fick VIP-biljetter så klart dom skulle åka. Vi hade en så mysig dag i stugan, allt börjar bli klart där uppe nu och denna helgen var detdags att klyva lite ved så vi ska klara oss över vintern. Så vi stod vid vedklyvel hela familjen. Rolle sågade stubbarna, mamma klöv, jag staplade och Zebbe byggde skjulet där vi ska förvara veden - det är ly att få spendera sån tid med min älskade familj ♥


Gårdagen var också mysig, en riktigt härlig söndag. Vi vaknade vid 8 och började tvätta. När vi laddat första makinen körde vi och storhandlade. Sen hem igen för att fortsätta tvätta, äta en mumsig frulle. Sen satte vi igång, ja jävlar vad vi rensade, organiserade och packade - detta kommer bli så jäkla bra!

Vid 2 körde vi ner till mormor och morfar i Vellinge för en fika. Vi har ju lite att fira så vi handlade med oss mumsigaste fikan och dom blev sååå GLADA! Är dom glada så är vi glada ♥


Efter fikan blev det en tur till stan där vi bara lullade omkring lite,vid 6 intog vi Malmö Arena för att se Malmö slå Björklöven men fy satan vilken kass match. Efter andra perioden drog vi och det kanske vi inte skulle gjort för matchen avgjordes på straffar och Malmö vann haha. Sjukt otippat men va fan det är smällar man får ta ;)


Sen blev det en snabbfika och Mickes syrra med familj, lika mysigt som vanligt. Väl hemma på kvällen kollade vi på "Ensam mamma söker" och sen bäddade vi ner oss i vår nybäddade säng så nöjda med tillvaraon :)


life is life is life is goooood


Surprise

Mitt hjärta messade mig igår och sa att jag skulle vara klar till 19:30. Wiie en överraskning stod på schemat, han är bäst på sånt. När vi gjort oss i ordning så varklockan bara lite över 6 så vi åkte en snabbis till Mobilia. Vi tänkte köpa plagget med stort P men hittade inget som vi gillade så det får vänta tills vi springer på något som vi verkligen fastnar för. Vi gick inom Stadium och vi hittade vinterjackor till oss båda, jag har ju min goose men är så trött på den men den får duga i år med sen nästa år blir det en ny. Så för att överleva vintern får jag idag en ny från Stadium av mamsen så jag kan varva goosen med denna :)

Sen körde vi vidare, och hamnde till slut på Pers Krog :) Mitt hjärta han kan minsann. Där satt vi ett bra tag och bara mös, pratade om allt och inget. Jag ville stanna tiden! Gud så gott vi åt, jag lovarvi kunde rullat hem :P Väl hemma tände vi massa ljus, och bäddade ner oss till Dirty Dancing. En perfekt kväll med min fina sambo. Jag älskar dig Micke ♥



myspys


Break

 



Usch vilken dag. Kom på mig själv nyss att jag gick runt här och pulade i lägenheten med tårar som rann ner för mina kinder. Allt känns upp och ner i min värls för tillfället och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Jag VET att jag borde le dygnet runt på grund av allt som händer. Det är inte det att jag inte gör det, men ibland orkar jag inte bara le inför alla.  Jag är så fruktansvärt tacksam för allt som händer, jag är verkligen det. Jag är så tacksam för att jag har världens finaste familj som är friska och krya, jag har en sambo som älskar mig och som jag älskar tillbaka, vi fick den finaste lägenheten, vi har en mysig vår att se framemot, jag har mina fina vänner. Jag vet att jag är lyckligt lottad och jag är tacksam varje minut av livet av all lycka jag får känna.

Meeen, bakom allt detta så ska det hela tiden hända saker som gör att man inte kan glädjas fullt ut. Jag är så trött på folk som kallar sig mina vänner som man sen hela tiden får höra hur dom snackar bakom ryggen på mig.Helt ärligt är det så mycket fel på mig, min , sambo, min familj och mina vänner - SKIT i att umgås med mig. Svårare än så är det inte! Den senaste tiden har jag verkligen insett vem som är mina riktiga vänner.

I augusti hände det en väldigt speciell grej, jag vill bara lyfta luren direkt till två av mina kompisar för att berätta men i samma stund som jag skulle lyfta luren ångrade jag mig. Jag visste hur både skulle reagera och ingen skulle bli speciellt glad. Då insåg jag en del om både mig och dessa två personerna. Egentligen skiter jag i vilket men det gör ändå så jävla ont i hjärtat. Som tur var har jag fler fina vänner som jag kunde dela med mig till och dessa blev eld och lågor - tack för att ni finns i mitt liv!

Sen bråkar jag fortfarande med Vesta. Jävla idiotföretag och min chef där har verkligen bevisat vilken idoiot hon är. Jag bad om ett arbetsgivaintyg och mitt betyg veckan efter jag slutade. Tror ni jag fått det än? NEJ! Vesta är ett jävla (förlåt uttrycket) "fittföretag" som tror dom kan göra hur dom vill. Igår när jag fick min lönespec. rann min bägare över! Då har idioten till chef ändrat min tidrapport för andra månaden i rad och tagit bort dagar som jag både jobbat och haft semester. Och dessutom tagit bort all min provison för sista månaden, skojja min dojja. Jag är RASANDE på det jävla företaget. Jag har så god lust att ringa någon tidning och berätta hela historien om hur företaget agerar. GAHH!

Sen är det lite annat smått skit också men det löser sig. Men jag är så trött på att folk inte kan sköta sig och bara vara kloka och förståndiga människor. Tänk så mycket lättare allt hade varit då!!

Och nej nu säger jag inte att jag är guds bästa barn, absolut inte. Men jag gör det jag ska och sköter mig så att ingen annan ska bli lidande.

Förlåt för ett extremt tråkigt inlägg men jag var så ilsken och tårarna bara forsar så jag kände att jag var tvungen att skriva av mig lite.

Jag hoppas bara allt löser sig nästa månad så vi kan få njuta av allt underbart som sker utan denna ständiga värken och oroskänslan i magen.

Jag säger det igen,jag är glad, lycklig och så tacksam för allt som livet ger mig, men även solen har sina fläckar..


Ändrade planer

I sista sekund blev det ändrade planer. Jag kände att det måste börja hända något här hemma inför kommande flytt så jag harbörjat packa och rensa lite nu. Alla glas, puh vad många, är nu nerpackade. Hela mitt "pysselskåp" och de flesta ljusstakarna och andra prydnassaker är nerpackade. Alla dessa ömtåliga saker är varvade med våra handdukar och sängkläder som vi ska ha med oss :)

Så nu tog lådorna slut så nu är det dags att ta tag i mina garderober och där finns att göra, tro mig! På återseende ;)


Tre lådor med glas!

Haha är det något vi inte önskar i varken inflyttningspresent eller julklapp så är det GLAS! ;)


Fredag

Då var det fredag igen och mys står på schemat denna helgen! Jag åker förmodligen med mamma och Zebbe till stugan nu på dagen så ikväll kommer Rolle och Micke också upp. Ser framför mig hur vi myser framför öppna spisen ikväll :) Sen imorgon ska killarna klyva ved hela dagen för att bunkra ved inför kommande vinter. Jag och mamma kanske tar en tur till Ystad, vi får se. Mysigt ska vi ha det iaf :) 


Jag på stänkaren i somras - stugan är vårt paradis!


Today


... klädsel: leggins,lång svart/vit randig tröja, vit sjal och converse
... smink: det vanliga
... frisyr: inbakad fläta
... vill ha: en "snorfri" näsa haha
... saknad: pappa
... roligaste: ett sjukt mail jag fick nyss, skratta eller gråta?
... kramar: ja
... pussar: ja
... TV-program: Idol kanske
... köp: har inte köpt något alls idag
... godis: inget, det är ju vardag!
... lunch: ingen lunch
... kvällsmat: tacos
... träning: ingen idag, men en powerwalk ska det bli senare
... läsning: nyhetssidorna på nätet
... nyttigaste: mina vitaminer och allt vatten jag hinkar i mig
... måste: inga måsten idag
... besvikelse: bra fråga :)

Koll på framtiden

Ja det händer en hel del för vår del framöver.
Det är bara kul men känner att jag inte riktigt har koll på allt..

Helgen - stugan med min familj
1 oktober - prinsessan Alma 1 år
3 oktober - middag hos Mömse med familj ♥

5 oktober - Utbildningsstart & Yrsa 80år :)

6 oktober - "Svärmor" 54 år

15 oktober - Titta på vår fina och nya lägenhet
16 -18 oktober - Hjärtat på ölfest i Bremen
23 oktober - Hemlis hihi
29 oktober - Hemlis :)
1 november - Vi FLYTTAR :D


Avbruten utbildning

Idag när vi kom till jobb fick vi veta att de avbryter vår pågående utbildning pga sjukdom. Jaha tänkte vi men de gör det av säkerhetsskäl för oss anställda. Så nu blir vi lediga fram till den 5 oktober då utbildningen drar igång igen :) Jag längtar! Men fram till dess ska jag fixa lite här hemma... Packa, fixa och dona!


Kära kollegor vi ses snart igen :)


Magiska kvällar

Förra veckan bjöd på helt underbara kvällar och det tog vi verkligen vara på. Vi var ute och gick långa rundor i det fina vädert, en kväll blev det Bunkeflo med Balder, Neo och Thomas. Det bjöds på så fina bilder denna kväll men jag har tyvärr inte så många. Thomas har dom så jag hoppas på att få dom ganska snart :)


Balder njuter




Neo och jag



Finast i världen



och han älskar att kramas :)


Vilken utsikt



Min fina sambo ♥



Det finns inte ord som beskriver denna kvällen rättvst!


 


En ljuvlig septemberkväll

En dag förra veckan körde jag och mamma ner till Höllviken. Vi hämtade upp Ferries på vägen så han också skulle få springa av sig. Väl där nere trodde vi knappt våra ögon, det var en sån vacker kväll. Inte ett moln på himlen,lagom höstigt i luften, vatten låg där spegelblankt och vi ville bara stanna tiden där och då. Gud så underbart det var, jag bjuder er på några bilder.




Piren



Så vackert



Balderbus badar


Ferries letar pinne


Min älskade mamma ♥


Super

Igårkväll kände jag mig betydligt piggare så vi tog våra årskort och begav oss till Stadion. Invirad i två fleccefiltar satt vi där och kollade på fotboll. Och herre min hatt vilken fotboll det bjöds på! Var det verkligen MFF vi tittade på? :) Varför kan dom inte alltid spelaså där enkelt och bra? 5-0 slutade matchen, attans jag söm tippade 6-0 ;) 


Jag är bra

Det är tråkigt att bara ligga hemma och filosofera. Sovit har jag gjort så det räcker och bli över. Vaknade för en stund sedan och nu har jag gjort upp en kalkyl för vår ekonomi när vi flyttar. Känns så himla bra!

Jag har fixat med hemförsäkring, lagt om bilförsäkringarna och tecknat sjuk- och olycksfallsförsäkringar till oss. Jagh ar även fixat med elavtalet till nya lägenheten, nu återstår bara att fixa med alla tv-kanaler, bredband och telefon. Där får nog hjärtat vara med och säga sitt, annars tror jag han blir lite putt på mig haha :)




ordning & reda - pengar på fredag :)


Äntligen

MKB ringde nyss och sa att vi var välkomna att komma och titta på vår lägenhet den 15.e oktober, wihooo! Äntligen ska vi få se lägenheten som vi ska flytta till. Det ska bli så kul, få sig en bild av hur den kommer se ut istället för att bara titta på en pappersritning :)


Tänk snart bor vi så här fint, min lilla familj ♥


Det slår aldrig fel!

Jag blir så trött! Hela helgen har jagvarit störtförkyld, nyst och varit lite slö men har inte tänkt mer på det mer än att det går snart över. Eller hur, vad tröt jag på? Igårkväll gick jagoch la mig nio och hela natten har jag varit febrig deluxe. Svettats som en gnu först för att sedan frysa ihjäl. Så det fanns inte mycket att be för, jag fick ringa och sjuka mig till nya jobbet. Han hörde iofs på mig hur jag lät och sa att det inte var någon fara, men varför ska detalltid bli så här när jag börjar nytt jobb?

Jag känner mig redan lite piggare men ska bara ligga i sängen heeeeela dagen idag för imorgon ska jag banne mig jobba igen! Mm så är det!


Hjärtat mitt är en ängel som tar hand om mig som en prinsessa. Innan kom han hem med frulle, alvedon och tre tidningar till mig :) Jag måste bli kry NUUUU!

 


G R A T T I S


Grattis älskade pappa på din 49-årsdag!

Vi ses sen :)


Tillbaka till medeltiden

Vilken mysig helg vi har, igår blev en lugn dag. Vi gick upp i tid för att vara i Sjöbo innan nio. Vi handlade bullar med oss på vägen och bjöd familjen på frulle i Omma innan icke körde vidare till Lövestad för att göra ett extrajobb. Under tiden var jag i stugan och myste med familjen. Det är helt ljuvligt där i skogen, underbart väder och så fint med alla höstfärger. Miljön som är där önskar jag att ni alla kunde få uppleva någon gång, I´m lovin it!

Vi körde hem vid halv tre,snabbt hem för att fixa till oss sen blev det en runda i stan i de underbara vädert.Köpte kaffe och satte oss i solen på Södertull, lovely! Fan vad jag älskar hösten! Väl hemma vilade vi en stund sen satte vi oss i bilen och körde en runda. Det blev Bunkeflo, Tygelsjö, Limhamn, Jakriborg och sen förbi Hornbach på vägen då vi följde rökpelaren till detta haha :)

Över till Jakriborg, fan vad galet mysigt där är. Allt byggt i gammal stil, det är liksom ett litet fungerade samhälle helt isolerat från byarna runt omkring. Väl värt ett besök :)





"Jakriborg är ett uppmärksammat bostadsområde i tätorten Hjärup ett par kilometer söder om Lund. Den arkitektoniska stilen är en pastisch som anknyter till den för-industriella stilen i Lundaslättens byar och de hanseatiska kuststäderna vid Östersjön och Nordsjön."


8 timmar

Nu är helgen bara 8 långa arbetstimmar bort, jag längtar!
Usch jag är ingen hejare på det här med tidiga mornar - skjut mig.
Jag vill ligga nerbäddad i sängen och mysa med hjärtat och misen.

Nu börjar dag 2 på utbildningen, wihaaaa!

Wish me luck

Yes,om en timme börjar jag nya jobbet och det pirrar lite i magen. Ska inte uttala mig än men jag hoppas detta är ett bra jobb som jag verkligen kommer att trivas på :)

Efter jobb blir det mat hos mamma och hjärtat ska jobba över, gött med alla extra pengar han drar in nu inför flytten så vi kan köpa allt vi behöver och lite till!

Ha en fin dag mina vänner, tjipp!


15 september 2oo9

Ja jises vilken dag det har varit, klockan ringde tidigt och 08.55 var det dags för första "mötet" för dagen. Allt gick bra även om vi blev lite smått besvikna men det är smällar man får ta. Vi är världens lyckligaste iaf så det spelar ingen roll. Efter mötet möttes jag och hjärtat på firman hos mamma och Rolle för att käka frulle tillsamman och tänk vilken tajming för pappa kom också dit. Behöver jag säga att han blev glatt överraskad för både det ena och det andra :)

Efter det var det hem och vila en stund och sen blev det lunch med finaste Mimmi och Milton och en mysig promenad i det helt underbara höstvädert. Tack vännen för en mysig stund med er!

Väl hemma lagade vi mat och vips så ringer min telefon. Och jag har fått nytt jobb!! Jobbet jag hoppadespåså mycket och som jag verkligen ville ha är mitt mitt mitt :) Och killen där fixade en heltidstjänst till mig för att jag passar som handen i hansken på den tjänsen. Så av tolv deltidstjänster blev fick jag en tjänst varav den blev heltid, skojja vad nöjd jag är. Börjar på torsdag och jag längtar redan!

Kvällen har vi spenderat med Balder och Mickes familj. Det blev en långprommis ner till brofästet och sen äpplekaka hos Mickes syrra - myspys!  Om en liten stund ska vi agera chaffis till älskade mammi som är på lilla torg och myser ikväll. Vad gör man inte för världens bästa mamma? :)



Ja vilken daaaag det har varit, jag är så lycklig för tillfället att jag tor jag bölar vilken sekund som helst ♥ Vem ska man tack för all glädje man får genom livet? Jag är så evigt tacksam iaf!

 


Rolig vecka

Då var det måndag igen och äntligen är denna veckan kommen, som vi längtat :)
Denna veckan avgörs det vilket jobb jag väljer och det ska bli så skönt!
Jag vet vilket jag vill ha så här i förhand och där ska jag vara kl 4 idag.
Känns det bra när jag väl är där så kommer jag nog inte fundera många sekunder.

Annars har vi en hektisk vecka framför oss:

Måndag: Möte med **** ang. jobbet, fika hos mormor & morfar
Tisdag: "Möte" på morgonen ♥, resten av dagen ledig (packa?)

Onsdag: Möte med **** ang. jobb. Tacokväll med lillebror + flickvän.

Torsdag. Möte med **** ang. jobb. Kvällen orörd än så länge..

Fredag: Packa Packa Packa - det börjar närma sig nu!

Lördag: Orörd dag men tjejkväll hos Anna på kvällen.

Söndag: Kalas för finaste lilla pappa ♥


Lördag och söndag

Gårdagen spenderade jag och hjärtat i stan. Vi strosade runt och bara mös, in och ut i alla affärer. Köpte även present till brudparet. På kvällen firade vi finaste brudparet och klockan 10 däckade, ja så kan det gå när man är trött ;)

Idag ringde kl 8:00, tvätt på schemat så det har vi hållt på med till två plus fått städat precis hela lägenheten. Nu är hjärtat hos en kompis och jag ska ha kvalitetstid med min älskade mamma ♥


Fredagen

Ja jises så fort det går, redan söndag. I fredags hade vi en myspyskväll här hemma! Gjorde pizza, drack öl och bara hade fredagsmys.


Förberedelser


Jill rev osten


Micke fixade sin del av pizzan :)


Mums så gott det blev



Vräker i oss den smarriga pizzan :)


2oo9-o9-12

Grattis till världens finaste Isabel och Kusin på er bröllopsdag!



Lugnet före stormen :)


Äntligen hemma för att bli firade - världens gladaste!


Paret Wilmenius - världens finaste!


Bruden själv och mormor


Två trötta barn efter en lång dag, men mamma är så lycklig :)


Så fint ordnat med allt


Dags att skära i den fina och så mumsiga tårtan


Mormor, jag och morfar


Finaste brudparet!


Familjen Wilmenius samlad ♥


Tack för en fin stund, och tack för att vi fick dela den med er.

Vi önskar er all lycka i framtiden!


Snart dags

...vi laddar inför bröllopet :)


Så arg att tårar sprutade

Gah vilken förmiddag jag har haft. Åkte till ams för att träffa min händläggare samt få en underskrift. Väl där får jag sitta i 35 fucking minuter och vänta (för att kärringen som tog emot mig la min lapp i fel box - ja jag vet det ärett crazy kösystem). När detväl var min tur hade jag ca 10 min kvar till bilen gick ut. Iaf, kommer in där i rummet och möts (ursäkta spåket) av en jävla spagge som knappt kunde svenska. Jaha, tack för den! Inte kunde hon hjälpa mig med det jag behövde hjälp med i heller och någon underskrift kunde jag minnsann inte få förrän den 21 då det är en månad sen jag blev arbetslös, att jag började jobba i måndags spelade ingen roll. Hon kunde inte skriva på för den ynka veckan som jag ska ha pengar av a-kassan, fin service så jävla fin alltså!

Efter 20 minuters tjabbade, då jag försökte förklara för henne att det varmin handläggare som bad mig komma in denna veckan för en underkrift fick jag spel. Tackade för den otroligt fina servicen av henne, reste mig upp och smällde igen dörren. Jag satt alltså där 20 minuter helt i onödan, ett möte som hade gått på 2 två min om jag hade träffat min ordinare handläggare som KAN svenska.

Fy fan vad jag blir bara jag tänker på det nu! Så på måndag måste denna svensk ta sig dit igen för en signatur, jag blir så fucking trött på detta samhället!

När jag kom ut i bilen ringer mitt hjärta och ska berätta en rolig nyhet, att han fixat jobb till mig. Men vad händer, jo jag vräker av mig allt till honom och asböla av ilska - haha stackars kille. Men eftersom han är så fin som han är så lyssnade han påmig och sen berättade mer om det han skulle.

Så inför nästa vecka har jag alltså två möten. Ett för ett jobb jag redan fått, ett för jobbet hjärtat fixat. Och som om inte det vore nog ringde min mobil för en stund sen och jag blev kallad på en intervju på måndag. Det jobbet vill jag verkligen ha. Bara synd att det är deltid till en början men han skulle se vad han kunde göra för mig :)

Puh vad långt det blev, men från att ha haft värsta tänkbara morgon till nu, världens bästa eftermiddag :) LÅt det bli helg nu så jag kan mysa med mina nära och kära och koppla bort allt!


Fredag

Jippe, äntligen fredag och det är dags för fredagsmys :)
Ikväll kom Jill hit och då blir det middag och spel!

Men först står det några andra saker på schemat..
och det ska jag ta tag i nu :)

Ha en underbar fredag mina älskade vänner! 


Godmorgon fina ni

Då var det torsdag igen och jag förstår verkligen inte var tiden tar vägen. Veckorna går snabbare än någonsin och det är i och för sig rätt najs :) Jag har haft världens bästa morgon, hjärtat kom hem med frukost så vi åt tillsammans. Sen när han åkte till jobb igen ringde min mobil och jag blev erjuden ett jobb som jag sökt. Jag blev verkligen glad för det men samtidigt tveksam, det är arbetstider 13-21 mån-fre. Och det innebär att jag och hjärtat knappt kommer ses någontng alls. Kanske är det värt det med tanke på vad som händer längre fram?

Usch ja, nu fick jag ångest. Hjälp mig kära ni :)

Annars händer det inte så mycket, ska strax till ams för att få ett papper påskrivet och sen tänkte jag faktiskt se om jag hittade lite nya höstkläder! Det är aldrig fel med lite shopping!


Min fina vän

Har precis varit ute på promenix med min fina och underbara vän Mömse. Med var hennes lilla guldklimp till son också, han är såååå otroligt söt. Vi fick pratat en massa, det är alltid lika mysigt. Och jag fick finaste lilla presenten. Tusen tack hjärtat ♥ Jag är så glad för att vi har hittat tillbaka till varandra, du är en vän för livet!


JAAA

Idag damp den ner i brevlådan, och ingen blev gladare än jag.
Äntligen ska kusin och Isabel bli man och hustru.
Ett litet överraskningsbröllop som äger rum på lördag redan.
OMG vad ska jag ha på mig?? HJÄLP




Men guuuuud så glad jag är för deras skull :D:D


Önskelista

Och på tal om julklappar så har jag gjort en liten reminder till mig själv redan nu..


Kära ni

Jag vet att tiden inte längre räcker till för bloggen och det är jag så ledsen för. Dels för att ni bli besvikna när ni kikar in här och dels för min egen skull. Det är ju så kul att kunna se tillbaka på sitt liv med massa bilder och text. Jag skulle vilja lova att jag ska bättra mig men helt ärligt vet jag inte om jag kan det. Jag kanske borde lägga ner denna helt och hållet istället?!

Vi kör en liten kort update om den senaste tiden tycker jag :)

Förra veckan var min sista lediga vecka innan det var dags att kicka igång det nya jobbet. Så jag tog tillvara på varje stund och fick fixat en massa saker faktiskt. Fick bland annat sålt typ alla våra möbler som skulle säljas och det är så skönt att ha det gjort! Så nu lever vi i ren misär men det är det värt. Mindre än två månader kvar til flytten - jaaaaa :)

Sen fick jag fixat ny bil-, hem, sjuk&olycksfallsförsäkringar till oss. Fick sagt upp våra bredband och skickat tillbaka det ena. Ja jag var duktig helt enkelt.

Och som pricken över i:et tog jag och baby tag i källaren och rensade som satan. Det blev två "spara"-lådor och typ sju "loppis"-lådor - bra jobbat! För att bli av med skiten var vi i Folkets Park tidigt i lördagsmorse. Jag gav det en timme sen sa jag till Micke att vi skulle dra. Fyfan, aldrig med loppis för min del- vilket skit!!! Vi körde raka vägen till tippen med skiten haha :)

Kvällen spenderade vi hemma, bara vi två tillsammans. Vi lagade god mat, kollade fotbollen och bara njöt av en hemmakväll. Konstigt vad man kan uppskatta såna kvällar ibland men oj så mysigt vi hade.

I söndags gjorde vi inte många knop, jag sov, sov och sov lite till medan hjärtat städade hel lägenheten och lite till. Vilken skön helg vi har haft, snacka om utvilade inför den nya kommande veckan :)


Morgonstund har guld i mun?

Usch nä, det kan jag inte påstå. Vid den här tiden ska man ligga och nanna kudden som bäst enligt mig :P Idag har vi en rolig dag framför oss!!

Torsdag

Redan torsdag och denna veckan är snart förbi. Nu är det dags att ta tag i dagen, kl.11 ska jag på et såååå onödigt möte på AF. Sinnes sjukt att dom tvingar dit en på träffar när jag redan har ett jobb!!! Sen ska jag hem och fixa till mig och invänta hjärtat. När han kommer hem ska vi nämligen bege oss till min älskade pappa ♥ Där ska vi mumsa han utsökta mat och lämna alla mina barbiesaker till lillsnäckan, kul att det kommer till användning igen :)


Min fina syster och jag.


Galet

Jaha då är sängen såld :) Annonsen kom in halv tolv igår och tolv var sängen och den andra sängen såld. Hur gött som helst. Nu ska jag göra ett nytt kollage med ler saker som ska säljas. Och ikväll ska vi läna tillbaka matrumsbordet och köra och lämna matrumsstolarna till Mickes syrra. Sen är här inte mycket mer att bli av mig :) Oh vad jag längtar till flytten, mindre än två månader kvar nu hihi!


RSS 2.0