Tillbaka till medeltiden

Vilken mysig helg vi har, igår blev en lugn dag. Vi gick upp i tid för att vara i Sjöbo innan nio. Vi handlade bullar med oss på vägen och bjöd familjen på frulle i Omma innan icke körde vidare till Lövestad för att göra ett extrajobb. Under tiden var jag i stugan och myste med familjen. Det är helt ljuvligt där i skogen, underbart väder och så fint med alla höstfärger. Miljön som är där önskar jag att ni alla kunde få uppleva någon gång, I´m lovin it!

Vi körde hem vid halv tre,snabbt hem för att fixa till oss sen blev det en runda i stan i de underbara vädert.Köpte kaffe och satte oss i solen på Södertull, lovely! Fan vad jag älskar hösten! Väl hemma vilade vi en stund sen satte vi oss i bilen och körde en runda. Det blev Bunkeflo, Tygelsjö, Limhamn, Jakriborg och sen förbi Hornbach på vägen då vi följde rökpelaren till detta haha :)

Över till Jakriborg, fan vad galet mysigt där är. Allt byggt i gammal stil, det är liksom ett litet fungerade samhälle helt isolerat från byarna runt omkring. Väl värt ett besök :)





"Jakriborg är ett uppmärksammat bostadsområde i tätorten Hjärup ett par kilometer söder om Lund. Den arkitektoniska stilen är en pastisch som anknyter till den för-industriella stilen i Lundaslättens byar och de hanseatiska kuststäderna vid Östersjön och Nordsjön."


Kommentarer
Postat av: Emelie Brocka

Har 2 vännersom precis flyttat därifrån :)

Men hållermeddig,vilket mysigt samhälle :)

2009-09-21 @ 11:09:57
URL: http://familjenbrocka.blogg.se/livet

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0