Jag har sagt det förr

....och jag säger det igen.

ZLATAN ÄR KUNG!


Konstmål alá Zlatan - klart som fan han ska avsluta så snyggt som möjligt!


Zlatan och Maximilian


Pappa med sina guldklimar:)



Det är bara att gratulera världens bästa Zlatan!

Inviging

Har köpt ett par asläckra sandaler som jag inte haft tillfälle att använda än men idag fick dom hänga med på en premiärtur och jag är så nöjd så :) Även lite av det jag shoppade igår användes idag..


Här är sandalerna på dock svårt att se :P


Premiär för örhängena och armbandet jag köpte igår.


Grattis världens bästa mamma!

Idag har flitens lampa glött hos mig, jag har tvättat, städat, storhandlat, handlat present till älskade mamma, bränt mig i solen och inte minst firat mamma och mormor genom att äta på resturang ikväll. Hann även med en promenix ikväll så nu var det hyffsat skönt att sätta sig och varva ner lite. Imorgon kickar vi igång juni och sommaren är officielt här, det kan ju inte bli mkt bättre :)

Kusin reunion

Idag är det en månad sen jag, pappa och lillasyster åkte och träffade mina kusiner igen. Det var över fyra år se vi sågs sist och vi som var så tajta förr. Helt sjukt vad korkat, men vissa saker kan man inte styra över tyvärr. Jag är glad för att vi tagit upp kontakten igen och nu ska det aldrig någonsin få gå så lång tid igen. Ni har varit så saknade Samantha, Angelica och Lotta ♥


Kusinerna samlade igen ♥

Söndag och allt vad det innebär

Idag är jag uppe med tuppen, vaknade av ett förvirrande sms. Pajas, vad vill du? =/ Började iaf tvätta klockan 8. Så där kul en söndagsmorgon när man har chans att sova länge men måste tvätta idag för i veckan hinner jag inte. Och till helgen åker vi ju, fick som tur va bokat snabbstugan på fredagkväll så jag kan köra några maskiner precis innan vi åker,

Har bara två maskiner kvar så det är najs sen ska jag ut i solen och få lite färg på kroppen tänkte jag. Blekfis som man är! Vid fyra ska vi till stan och äta hela familjen med mormor å morfar, det kommer bli mysigt :)

Oh yeah!


Behövs det ens någon kommentar? :P




Puddingar!

Miss him

"24 h kvar hjärtat, jag längtar efter dig :) Puss!"

Ihh, det pirrar i magen så fort mobilen piper numera :)

Mätt som en gnu

Då var jag äntligen hemma efter en lång men ack så mysig dag med mamsen och övriga familjen. Maten blev riktigt god och jag är så mätt. Efter maten gick jag och mamma en lång runda med Balderbus till stranen så han fick bada :)

Min eftermiddag och kväll i bilder;


Dagens enkla outfit


Balder och jag spelade fotboll



mums :)


Klagshamn


Balder njuter :)

Mys


När pojken sviker ställer Balder upp ;)

Pics

Fick precis se massa bilder som togs i stugan förra helgen när familjen var där och hade det mysigt, tyvärr kunde jag inte vara där men jag hade ju en mysig helg iaf ;) Bjuder på lite bilder..


 


"Stänkaren" är äntligen klar.

 
Älskade mammi och mina småsyskon ♥


Lillasyster & Balderbus


Världens finaste Balder.


Gucci


Lillebror i sitt "esse" och Rolle bara garvar :)




Kvällsmys på "Stänkaren"
Pappa, Smulan, Cornelia och Tina.



Mamma & jag

Idag har jag och mamsen haft en mysig dag på stan tillsammans. Hon hämtade upp mig lite över elva och nu kom vi hem för en stund sen, helt slut i våra huvud både två. Men vi fick shoppat massa fint iaf, jag älskar sna här dag när jag och mamma strosar runt i stan, shoppat, fikar och bara umgås - det är kvalitetstid det :)

Nu sitter jag här hemma hos mamma och Rolle i Klagshamn. Det är så lugnt och skönt, mamma powernapar på soffan, Balder ligger ute i solen och myser och jag sitter här i solen men Gucci och datan i knät. Killarna är iväg och kör nya motorcykeln och handlar middag med sig hem. Ikväll bjuds det på grillspett, sallad och tzatziki - mumma!


Jag trivs

...så jäkvla bra med mitt liv för tillfället. Jag bara sprudlar av energi :) Igår hade vi verkligen en härlig kväll, vi lagade hemmagjorda hamburgare med massa goda tillbehör, drack vin, snackade skit som bara vi kan haha, spelade spel och lyssnade på musik. Det var en sån där helskön kväll när vi bara tog allt precis som det kom. Vid halv 12 när vi alla satt i mjukisar blev vi plötsligt sugna på en runda till Lilla så det var bara att byta om, på med smiket och fixa till burret sen var vi på g :) Oh ja jävlar vad det var folk ute igår, så kul. Vi drack lite vin sen kände vi oss nöjda och tog taxi hem alla tre tillsammans. 

Det är så härligt nu när vi alla tre bor i Limhamn. Det känns precis som när jag och Jill var små, då vi bodde på samma gård och hade cykelavstånd till allt. Jag älskar ju att cykla :)

Tack för en myspyskväll tjejer :)

Girlsnight

Idag var jag duktig och lyssnade på min kropp så nu ligger jag här nerbäddad i mörka sovrummet. För oj vad ont det gör i huvudet när det blir för ljust! Nej nu får jag banne mig sluta klaga - jag klagar över lite huvudvärk, tänk så många som är betydligt mer sjuka än vad jag är. Fy skäms på mig, nu räcker det!

Jag ska iaf vila mig hela dagen, inte gå utanför min ytterdörr förrän ikväll. Jag, Jill och Malin har planerat en tjejkväll. Jill ska laga mat till oss och Malin ska klippa mig och Jill, samtidigt ska vi försöka hinna med att dricka lite vin, lyssna på bra musik och bara ha allämnt mysigt tillsammans. Sounds good? ;) Vem vet vad som händer sen, vi snackade om en tur till lilla men det får vi se hur det blir med det, iaf för min del. Tjejer ikväll kör vi :)



Jill & Malin gör sig redo för maskerad i höstas:)

Vet inte vad jag skulle gjort utan er i mitt liv tjejer ♥

Han har lämnat mig

Var tog denna veckan vägen? Sjukt! Gårdagen bjöd på en mysig kväll. Jag vilade en stund efter jobb och lagom till jag vilat klart hade Micke fixat klart med allt sitt så då kom han förbi. Sen körde vi till Klagshamn för att äta mumsig middag med mamma, Rolle och Zebbe. Gott var det och vi satt en lång stund och bara pratade, hur mysigt som helst!

På hemvägen körde vi förbi Mickes syrra och sambo för att hämta en sak och där var även hans mamma å pappa så äntligen fick jag träffat alla, myspysfamilj! Fick också träffat han söta systersöner Colin och Neo - vilka små busfrö :) Blev en kaffe där sen körde vi hemåt igen. Blev ett stopp på Malmborgs på hemvägen för att handla lite mumsiga saker.

Vi kollade ännu en sällskapsresa sen stupade vi i bingen. Mickes klocka ringde två inatt och då var vi så där pigga haha!! Så nu har han lämnat mig ett par dagar för att dra till Tyskland och kolla/köra snabba och tuffa bilar med killarna. Det är han väl värd min plutt ♥


Mycket bättre än så här blir det inte i Micke´s värld :)

Dagens horoskop

Ibland tycke rjag att det här med horoskp kan bli lite väl läskigt på vissa punkter.
Som idag t.ex;



Jag kunde inte sagt det bättre själv och jag förstår inte varför det måste bli så här.
Snälla älskade vän, du betyder världen för mig men du kan inte äga mig!

Se där

... Jenny och söta lilla Lukas är med i Metro idag!


Förlåt för ett negativt inlägg!

Vilken dag! När klockan ringde imorse vill jag bara dra täcket över huvudet och somna om. Men istället är man duktig och pallrar sig upp och åker iväg till jobb. Puh, väl på jobb ångrade jag bittert att jag inte lyssnade på kroppen och stannade hemma i det mörka sovrummet. Kändes som mina bihålor var på väg ut genom högerögat när jag satt framför dataskärmen - så jag bestämde mig för att packa ihop igen och bege mig hemåt. Så nu ligger jag här i sängen med kroppen full av alvedon å pencilin och näsan full av olika sorters nässpray. När fan ska jag slippa detta onda?

Nej om det inte släppt till på måndag då blir det ett nytt läkarbesökt och remiss till röntgen och eventuell operation för så här kan jag inte ha det längre!!!

Haha

Det blir inte alltid som man tänkt sig, det kan man väl lugnt säga om denna kvällen! Men vad gör det? Jag är lika glad för det, japp japp!

Mat och fotboll

Nu ska jag alldeles strax bege mig hem till Micke. Han ville bjuda middag idag och det tackar jag inte nej till :) Sen är det CL-final och den ska vi självklart se. Kanske blir att vi drar hem till Flaggan och Jill för att kolla om vi hinner, annars stannar vi hemma och myser vi två bara.


Money Money

Då var månadens räkningar betalda, gött! Hmm, jag hade ovanligt lite räkningar och det känns som jag glömt någon. Men nej, allt stämmer så det är bara tacka och ta emot, lite extra klirr i kassan är väl aldrig fel. Speciellt inte nu inför sommaren :) Nu ska jag lägga mig och sola på balkongen en stund, jag är blekare än blekast!

Drömboende

Sitter och kollar på lite lägenheter och jag står fast vid att jag har hittat mitt drömboende, iaf drömboendet för hur livet ser ut idag. Jag har "hittat hem" här i Limhamn och det ska mycket till om jag någonsin kommer flytta härifrån. Titta här, kan ju inte bli mycket bättre. Eller jo inredningsmässigt med min touch och inte den fula inredningen som på bilderna ;)




Helt nytt med inflyttning till hösten


Öppen planlösning


Stilrent kök


Fin toalett med tvättmaskin och torktummlare


Älskar de små fönsterna ovanför sängen

Jag vill vill vill :)

Planer för sommaren



Lite av det som vi har att se framemot;

6 juni - Jag å Micke drar till GBG, går på Liseberg, kollar matchen o sover på hotell ♥
10 juni - GBG med pappa för att kolla Sverige-Malta på Ullevi
20 juni - Kombinrad 45-årsfest och midsommarfest
27 juni - Helg i stugan
11 juli - Ledin på Sommarocken
18 juli - GBG och Liseberg med ett stort gäng, övernatting i stuga :)
31 juli - Måns, Lena PH och Orup på Sofiero
5 aug - Tuuuurkiet? ;)

Ja, de är väl så långt vi kom i planeringen igår.
Har en del saker till men de tar vi som det kommer helt enkelt.
Vilken underbar sommar vi har framför oss :) love love love

Förr bra för att vara sann?

Herregud, det är redan onsdag. Här hemma kickades dagen igång 05.30(!) då Mickes klocka ringde. Stackare! När han gått vände jag mig om och somnade som en liten prinsessa igen och nu gick jag upp för en stund. Det är skönt med sovmorgon ibland :) Mina två "sovmorgondagar" i veckan är så härliga!

Igår blev det en sväng hem till Malin för att styra upp sommaren och det gick väl lite så sär, det är svårt att få ihop något när typ alla mina goa vänner jobbar olika helger men vi ska göra vårt yttrsta för att så många som möjligt ska bli nöjda. Men mer om planer sen :)

När jag kom hem från Malin kom Micke hit, han hade en överraskning till mig sa han.


Och ja, han vet hur han får mig på fall iaf ;) Han kom hem med ett par vita Fred Perry tygskor till mig, skorna som jag letat efter ett par dagar nu. Han är grym den där killen, tack baby



Sen kröp vi ner i soffan under fleecefiltar, mös till Sällskapsresan och mumsade Ben & Jerry glass som han också handlat med sig. Behöver jag ens säga att jag känner mig som en prinsessa?:) Jag bara väntar på att någon ska nypa mig i armen och önska mig välkommen tillbaka till verkligheten, för inte kan väl detta vara sant? Vad har jag gjort för att förtjäna denna lyckan?

Nytt och fint

Så där, har suttt och lekt lite nu med en ny header. Vad tycks? Jag blev nöjd oh den är väldigt "jag" :) Nu ska jag snart bege mig hem till Malin och mysa lite :) Vi ska planera sommaren har vi tänkt... Finns så mycket vi vill hitta på så lika bra att styra upp det för vips så är sommaren förbi :)



Världens finaste Malin med älskade lilla snäckan Alma på brunchen i söndags ♥

Prov och nya piller

Efter vår frulle i solen så gick vi bort till Ellenbogen där jag skulle till gynekologen och Micke jobbar. Jag var lite tidig så han satt och höll mig sällskap, sötnos som han är. Väl där inne var det vanlig årlig kontroll och allt såg fin fint ut. Fick hem papper igår om att det var dags för cellprov så fick fixat det med, vilken är skönt. Sen fick jag nya p-piller också, en helt ny sort som jag ska testa nu. Mådde ju så kasst av mina gamla så dom slängde jag i somras haha! Så nu får vi se hur jag mår av dessa nya :)

Blev en snabbisrunda i stan med mamsen efter besöket på Ellenbogen. Vi fick handlat ett par skor till lillebror och några fina linnen till oss själva. Det var så mysigt tt få lulla omkring med min älskade mamma. Vi har setts och hörts alldeles för lite den senaste tiden så vi har mycket att ta igen :)


Min idol, min förebild, min stöttepelare, mitt allt - min ÄLSKADE MAMMA ♥

Det gick..

..fantastiskt bra på dejten :) Var ett tag sen jag skrev här vänner men jag har inte haft tid. Jag har spenderat typ all min lediga tid med den kära lilla dejten. Hihi, hur kan allt kännas så jäkla bra direkt? Det pirrar i hela mig och jag vill bara vara nära honom hela tiden! Jag älskar dom små fjärilarna som flyttat in i min mage, det kan vara början på något stort känner jag :)

Han är bra för mig, riktigt bra. Världens snällaste kille och jag känner mig som en prinsessa i hans sällskap. Vi har så himla kul tillsammans att jag har ont i min magmuskler.. han är en sån där kille som jag alltid drömt om. Öppen, rolig, full av samma dåliga humor som jag, älskar inredning, är ordningssam, klär sig snyggt, älskar fina och snabba bilar precis som jag..håller om mig, håller min hand, klappar min kind, smeker min kropp så ett sätt som får mig att rysa, pillar i mitt hår och det bästa av allt - han har ett hjärta av guld!

Trots att det är mindre än en vecka sen vi träffades för första gången så har vi kommit så långt känns det som, vi har spenderat så mkt tid tillsammans. I fredags när jag och Malin satt där hemma i mjukisar och drack vin och bara mös kom han förbi och myste med oss, vilken kille gör det efter att ha träffat er tjej två ggr? I söndags var jag bjuden på middag hos familjen och han följde med dit, allt känns så enkelt och han älskade det. Han precis som jag älskar att mysa med familjen, han lever för sina systersöner som är sååå söta. Åh, jag skulle kunna skriva hur kångt som helst. Jag är så lycklig :)

Igår efter jobb körde vi till Lund, gick i djuraffären och kollade saker till hans lilla mise han får hem på måndag.Sen blev det en sväng till Miljögården och Nova Lund. Vi gick där och höll handen och bara mös - det är fan livet. Senare satte vi oss på en resturang och åt å kollade MFF-IFK. Ja, han älskar fotboll precis som jag haha :)

Imorse ringde han och ville äta frulle med mig, så vi möttes på EH. Vllken underbar start på min dag =)

Micke, du är underbar

Hihi

Ibland är jag inte riktigt klok säger min vänner till mig. Jag gillar att vara spontan och hitta på spännande saker. Så kära vänner imorgon ska lilla jag på dejt ;) Haha hujeda mig, hur ska det gå? Och vad hände med min lilla tripp till helgen? Jaja sen som lever får se! Life is, life is, life is GOOD lalalallalla :D

Välkomna

Hjärtligt välkomna till min personliga blogg!

Som ni trogna läsare vet så är jag trött på allt snokande. Så nu kör vi på en offentlig och en personlig blogg. Här kommer skrivas lite mer personliga inlägg som jag inte vill att alla ska ta del av. Så jag uppskattar att ni som får lösenordet behåller det för er själv, hoppas ni respekterar det :)

Tack hand om er älskade vänner ♥


RSS 2.0