v.27

Måndag - lediga (fixardag)
Tisdag - Jobb sen fix i M´s lägenhet
Onsdag - Bio med Malin
Torsdag - Middag med mitt hjärta, Jill och Flaggan. Hihi änltigen dags att boka resa tillsammans :)
Fredag - Då åker jag och honeyboney till stugan och myser med min familjen

Lite av vad som händer i veckan :)


Om en månad kan det hända att vi ligger här och steker :)

Nyfikna i en strut

Hehe kära läsare så söta ni är.
Förstår att ni är nyfikna men jag kan inte avslälja något än.
Ni kommer få veta tids nog, jag lovar! :)

Hujeda mig vilken seg dag. Det är inga kunder som vill prata med mig, tror fan det. Prata försäkringar när man ligger på playan och steker = ingen hit! Sååå idag går försäljningen kasst men vad gör det? Pengar är inte allt. Just nu lever jag på kärleken, lallalala :)

Denna väntan

Då var det tisdag igen och jag är tillbaka på jobb, suck! Tänk att ha semester nu, så mysigt det hade varit. Vi hade en helt underbar dag igår tillsammans. Först var vi iväg på morgonen halv tio och *bip* hihi. Sen körde vi rundor och fixade massa saker och tittade på vad som ska köpas längre fram. Så mysigt :) Vi var riktigt flitiga och fick fixat många av sakerna som står på vår "To do-list".

Vi avslutade dagen mmed grill och mys hemma hos kusin och Isabel plus barnen. Där var även min moster och hennes man, gud så kul att alla var samlade. Ooch som om inte det räckte så kom även mamma och Rolle dit. Lyckan jag och min kusin kände där för ett tag går inte att beskriva med ord. Helt jäkla otroligt, vi är så lyckliga över situationen ♥

En annan sak som är så kul är att Micke är så omtyckt av alla i min familj, han smälter in så bra och är verkligen en del av min familj redan. Det värmer mitt hjärta så otroligt mycket ska ni veta. Vi fick x antal lyckönskar och livet känns så otroligt härligt för tillfället :) Vi bara njuter av nuet!

Spännande

Idag är vi morgonpigga här hemma. Både jag och hjärtat är lediga idag. Halv tio händer det en spännande sak, snälla hålla er tummar och tår för oss, ihh :D

Familjedag på Bakken

Igår hade vi världens mysigaste dag på Bakken med Mickes familj. Hans mormor och morfar bjöd oss alla, mig, Micke, Mickes syrra plus man och deras två små pluttar, hans mamma. De hade gjort massa mackor så vi fikade gott och mös i solen innan de öppnade.Sen var det fulltös medvetslös hela dagen. Vilken mysig familj, vi har så förbannat kul ihop ♥



Collin, mitt hjärta och Neo på bussen påväg till Svågertorp.


Dom andra tog häst och vagn...


...medan jag och baby tog oss en rask promenad med en sovande Neo i vagnen.


Mysig fika i det gröna :)


Ölen rann rakt igen? :P


Thomas & Neo och "gammelmorfar" & Collin kör bilar - livet leker :)


K ä r l e k ♥


Baby somnade på tåget hem, kostar att ligga på topp ;)


Collin gjorde en "Micke" och somande mot bollen på tåget.


Tack ALLA för en så lyckad dag!

Ni är underbara hela högen och jag är så tacksam att ni öppnat era famnar och släppt in mig i era liv som ni gjort för mig.

Kvalitetstid

Ojoj vilket ös det var igår, var uppe i tid och powerwalkade lite mer än en timme. Sen jobbade jag mellan 11-20 och sen direkt hem till hjärtat fr att röja där. Puh vad vi kämpar på, tack alla för hjälpen! Lämnade av hjärtats mamma på vägen hem och handlade med oss BK-mat som vi slängde i oss -öööörk! Väl hemma hade vi liiiiiite att fixa med haha. Kan säga så att när klockan slog halv två och mitt huvud landade på kudden så somnade jag som en liten prinsessa :)

Upp i tid imorse för att börja jobba halv 10, fullt ös på jobb. Efter jobb möts jag och Jill upp och hjärtat kör oss hem snabbt så att vi kan ta min bil och köra till Burlöv. För sen ska jag SHOPPA satan i gatan! Det var längesen jag shoppade så nu jävlar! Efter shoppingen blir det middag på Lilla för mig och Jill. Och sen? Jo hem och pussa min underbaring och stupa i säng. Jises, mina dagar flyger iväg som ni märker så jag är ledsen för kass uppdatering! Men sånt är livet!

Sommar

Ja jäklar vilket väder Sverige bjuder på idag, helt fantastiskt! Dock är det inte lika fantastiskt att sitta på vårt varma kontor hela dagarna. Men efter regn kommer solsken så i augusti ska jag bnjuta i solen både här i Sverige och utomlands när ni andra glidare jobbar ;)

Fan jag som lovade att jag skulle bli bättre för att uppdatera bloggen till er men vad hände med det? Helt ärligt så händer det sååå mkt just nu att jag inte hinner med något annat än jobba, planera, sova och äta. Men allt kommer bli sååå bra och jag ska snart berätta för er vad som är på gång. Måste bara vänta ett litet tag till ;) Hihi!

Nu ska jag jobba och sälja satan!

Hoppas

Gah jag har så ont i min lilla mage.
Hoppas allt går vägen, detta har varit en dröm som går i uppfyllelse för oss.
Håll era tummar!

I´m alive

Jodå jag lever! Saker och ting går i ett som vanligt och någon tid har jag knappt framför datan längre. Helgen har varit hel t fantastisk. Midsommar i fredags och dagen var så mysig. Först var jag och baby på en shoppingtur i stan, käkade frulle och shoppade lite smått och gått.

Vid 4 åkte vi till Pildammarna där vi mötte upp övriga gänget. Där spelades det brännboll, vi åt godaste midsommarmaten, snappsade och sjöng. Vilket härligt gäng vi var -  tack alla! Vid halv 9 gick vi hem till Flaggan och fortsatte festandet där.

Vilken kväll, jag hade så kul och det var så härligt att se att Micke kom så bra överns med alla mina vänner som var där. Han och jag hade en riktigt bra kväll och tog många bra beslut som kommer bli verklighet snaaaart hoppas vi hihi. Du och jag baby ♥


I lördags var jag uppe kl. 8 och tvättade 8 maskiner tvätt med mitt hjärta låg kvar i sängen ett par timmar och tog hand om sin baksmälla haha. Vid två tog vi på oss myskläderna och körde till stugan. Välk där blev det massa mys med min familje, alla var samlade och mitt hjärta var så fullt av kärlek.

På kvällen somnade vi gott kan jag säga :)


Han är otrolig

Efter min pissiga dag på jobb igår kom jag hem till ett skinande rent hem. Mitt hjärta hade dammat, kört en runda med snabeldraken och moppat golven. Också hade han köpt hem vita stoora fina lijlor till mig, han är så fin och jag blev så glad :) När jag en stund senare gick ut till bilen för att köra och sola så möts jag av en helt nypolerad bil som är städad in i minsta detalj invändigt. När jag kom hem från solningen och var så gottesugen så går han ut i köket och fixar en fruktsallad till mig. Han är amazing, galet vad han skämmer bort mig!!

Segt

Idag går det segt här på jobb. Vi har inget att ringa på och jag har bara sålt tre försäkringar idag, buu! Förstår inte hur man som chef kan gå på semester när man har 8 säljare som bara vill sälja men inte har något säljmaterial?! Hur tänkte hon där?

Tisdag

Då var det tisdag och som vanligt förstår jag inte var tiden tar vägen. Men det sägs ju att tiden går fort när man har kul ;) Igår var en bra dag, jag sålde bra och hade det allmänt bra på jobb. Kom hem till dukat bord. Ja han är otrolig min lille plutt, som han skämmer bort mig. Igår hade han lagat Flygande Jokob till oss och fixat en stor salladstallrik till mig. Ja, jag har börjat mitt nya nyttiga liv denna veckan. Det är så lätt att hamna i "sambofällan". Så nu är det mitt nyttiga liv som jag ska tillbaka till, hej sallader och fräsch mat. Ingen snabbmat och alla sötsaker går bort helt nu en månad iaf. Jag är pepp!

Efter maten igår stack vi iväg för att sola men där va stängt, hur fan kan man stänga kl. 20:00 liksom? Ajja, vi åkte hem till hjärtat istället och bestämde lite vilka saker vi ska behålla och ge bort. Ingen lätt match det där medn det ska nog gå bra :)

Idag är det jobb hela dagen sen vid 6 ska jag möta bästa gamla TNT-kollegorna Anna, Cecilia och Clara med bebisar för att fika. Ska bli kul att få se de små liven igen och självklart få snusa lite bebis hihi :)


Måndagmorgon

Det är måndag, solen skiner och jag sitter i min stol på jobb och ler. I helgen har vi varit i stugan med min familj och laddat våra batterier, så himla mysigt :) Igår åkte vi hem i tid, fixade till oss och gick och handlade sen blev det middag hos kusin och Isabel. Vi blev mätta som alltid av kusins goda mat, vi fic busat med mina små hjärtan Elias och Alma - älskade små ungar ni fyller mitt hjärta med kärlek! Sen på hemvägen gick vi och hyrde film och handlade lite gottis.

Hyrde Taken och wow vilken film, synd dock att jag somnade mitt i filmen så jag såg bara början och slutet haha. Ovanligt att jag gör så :)


Sverige-Malta

I onsdag åkte jag och världens bästa pappa upp till Göteborg för att se VM-kvalmatchen mellan Sverge och Malta. Vi åkte upp i god tid så vi hann strosa omkring, vi gick längs Avenyn ner till Saluhallen och sen en sväng på Nordstan. Sen blev det mumsig iddag på Bryggerietpå Avenyn innan vi gick bort till Ullevi och bänkade oss.

Det var helt sjukt väder hela vägen upp och när vi satt och åt öste det ner, jag hade fleecefiltar och paraply med till oss och vi handlade vars en poncho. Meeen men när spelarna kommer in och värmer upp spricker himlen upp och SOLEN börjar skina - helt sanslöst! Inte en droppe regn under hela matchen :)

Äntligen fick vi se lite måååål :D Fyra stycken närmare bestämt, bra bra!


Inspekterar planen


Zlaaatan längst ut till höger ;)


Kungen värmer upp!


Danne, Zlatan, Lagerbäck och Källström.


Nu är det nääära.. :)


GÅSHUD på den!


Viktigt!


Avspark


GÖTT!

Tack pappa för en så mysig dag.
Du är världens bästa och jag älskar dig så innerligt mycket ♥

Grattis Rasmus

I måndags efter jobb hämtade baby mig sen körde vi snabbt hem och svischade om till lite finare kläder, vidare till Klagshamn för att träffa familjen och sen körde vi mot Lomma allihopa. Det var studentdags för in "lilla" nästkusin Rasmus. Heeelt sjukt att han tog studenten, jag ser ju honom som lilla 1-åringen som nyss lärt sig gå haha. Det var iaf en trevlig tillställning med massa god mat. Rasmus fick fina presenter och såg allmänt nöjd ut precis som man ska göra en dag som den! Extra kul för oss då mitt hjärta fick träffa ena delen av min tjocka släkt :)


"Nybakad" student ;)


Grattis världens bästa RASMUS!

Och tack till Mats och Anne för sååå god mat och dricka!

Den senaste veckan

För att komma ikapp lite här i bloggen så börjar jag helt enkelt med förra helgen. Jag har redan skrivit om vår underbara helg men måste visa lite fina bilder med haha! :)



Utsikten från vårt rum :)


Myspys på rummet efter matchen ♥


Så sjukt fint :)

Baby, tack för världens mysigaste helg!
Du & Jag


Tiden går

..och jag svävar fortfarandre på moln. Som ni märker inte jag inte med bloggen alls längre :( Det händer så mycket kul hela tiden att bloggen glöms bort. Jag ska försöka bättra mig, inte minst för min egen skull. Det är ju så kul att kunna se tillbaka på denna underbara tid om ett par år ;)

Hej o hå

Helgen har rusat förbi och nu sitter jag här på kontoret igen tröttare än någonsin. Vi har haft en helt fantastisk helg uppe i Götet. Som vi har myst :) Vi har varit på Liseberg och åkt massor av karuseller, ätit god mat och druckit gott. Vi kolalde fotbollen på hotellet med en massa andra, sovit som gudar i världens skönaste hotellsäng, ätit godaste hotellfrukosten på lääänge. Igår efter frulle gick vi på Avenyn och Nordstan, vi bara kollade folk, mös och fikade och tog allt precis som det kom. Bi har haft världens mysigaste helg. Tack för allt hjärtat ♥

Fredag

Då var det fredag igen och inte vilken fredag som helst utan en regning och grå sådan men vad gör det när världens mysigaste helg är på ingång, jag är kärare än någonsin och älskar livet mer än någonsin? Jag har en sån där pirrig känsla i kroppen och det är så himla härligt!

Kvällen igår var så mysig. Hjärtat hämtade mig när jag slutade, vi mötte vi upp Jill på Malmborgs och handlade lite smått och gott till middagen. Sen lagade vi tre mat tillsammans, fajitas med massa mumsiga tillbehör. Så himla kul att Micke och Jill kommer så bra överns som dom gör, det värmer mitt lilla hjärta något enormt ♥

Idag är det jobb som gäller till 17 sen ska jag hem och tvätta det sista och Micke fixar middag till oss. Vi ska lägga oss i tid ikväll för att vakna pigga imorgon och komma iväg till GBG i tid :) Vilken helg jag har framför mig!


Mums

Hur god ser inte denna ut?

Segt

Oj vad jag är seg i bollen nu. Som jag har jobbat idag, sjukt vad man anstränger sig när man har folk som samlyssnar bredvid sig. Fan att man inte är så skärpt vid varjke säljsamtal. Allt har gått bra och jag har sålt bra och har redan 3 sälj att trycka igenom på imorgon när jag kommer till jobb. Så en bättre start på en fredag kan man knappast få :)

Nu har jag typ 1½ timme kvar att jobba sen blir det mys med Micke och Jill. Vi hade tänkt ha grillkväll i Jill´s trädgård men nu regnar det jui så då blir det att vi lagar käk hemma hos mig istället. Mysigt det med :)

Dag(en)s

Då var det dags att börja jobba. Shit jag har så otroligt ont i min nacke, det bara smällde till när jag duschade så nu kan jag inte vrida huvudet åt vänster. AJAJ! Hoppas det försvinner lika fort som det kom. NU ska det iaf jobbas hårt till klockan 8 ikväll - tjoohoo värsta drömtiden haha eller inte! Vi har folk som ska samlyssna på oss hela dagen typ så idag blir det inte mycket bloggade och facebookade från min sida. Idag ska jag sälja som fan och visa dom varför jag sitter här där hela dagarna! ;)


me today

Torsdag

Redan torsdag och helgen närmar sig med stormsteg känner jag. Idag har jag sovmorgon och börjar inte förrän halv 12, najs! Så nu kom jag nyss in från en timmes powerwalk - härligt härligt!

Ska snart fixa till mig sen blir det en sväng i stan innan jag börjar jobba, jag har några ärenden som måste fixas innan vi åker till GBG. Heerehud, bara imorgon kvar sen åker vi, så mysigt det ska bli :)

Btw så blev kvällen igår lyckad, vi fixade ett ärende, handlade mat och Malin lagade mumisg mat till oss och hon klippte mig så nu är jag fin i håret igen :) Sen kollade vi resor och käkade godaste fruktsalladen, mums!


Nyttigt och så GOTT.
Banan, nektarin, melon,hallon och kokos.

Det går bra nu!

Vilken dag, jag har samma sprudlande energi fortfarande. Det är en himla härlig känsla att vara så på g :) Jag har sålt bra idag, haft ett bra samtal med min chef där jag fick mycket beröm för jobbet jag gör, jag har lunchat i solen med min pojke och ska spendera kvällen med Malin så det kan inte bli mycket bättre faktiskt. Life is good!

Jobb Jobb Jobb

Då var jag på jobb och det är dags att kicka igång arbetsdagen med.
Jag är laddad med massa energi så nu kör vi! :)

Powerstart

Idag gick jag upp när Mickes klocka ringde, snörade mig skorna och gav mig ut på en 45 minuters rask powerwalk. Nu sitter jag här nyduschad och äter frulle till Nyhetsmorgon. Varför gör jag inte så här alla mornar? Gud vilken härlig start på dagen!


Piggare har man varit ;)


Var ute vid ön och promenixade

Bokat



Här ska vi bo :)

Nu har jag precis bokat hotell i GBG till oss. Gud så härligt det ska bli att komma bort.
Vi ska ha det så mysigt!
..Gå på Liseberg, äta och dricka gott, shoppa, se fotbollen, äta mumsig hotellfrukost och MYSA!


Trött

Vilken jäkla morgon, vi var tröttare än någonsin. Jag fick typ putta Micke ur sängen, haha min lilla sötnos. Kvällen igår var helt underbar, MickePicke hämtade upp mig efter jobb sen handlade vi på hemvägen. Jag tog en snabbdusch och under tiden lagade min underbaring middag till oss. Ryggbiff med chillisås och pasta - mums vad gott :) Vi blev mätta som fan och behövde röra på oss så vi tog en promenix till Bunkeflo, väl där hälsade vi på en av hans kompisar, hans flickvän och deras lilla Malcolm. Och nu vet jag var jag vill bo i framtiden ;)

Nu måste jag "juuubba" :) Ångest när det är så fint väder men sånt är livet!

Det e najs

....eller inte!

Fan vad jag hatar att sitta instängd på kontoret en dag som denna. Ute är det värsta sommaren och här inne är det bastu. Puh, jag vill ut och mysa i solen! Jag har en bra kväll att se framemot och ca. 3 timmar kvar att jobba så jag ska nog överleva :) Hjärtat förgyller mina dagar med sina mess och innan kom han förbi så vi lunchade på Fridays och jises vilken mumsig mat!

Heaven

Vilken morgon!
Jag ville bara stanna tiden.
Micke, du gör mig hel

RSS 2.0