Nya IKEA

Igårkväll efter att vi käkat fick vi (läs jag) ett ryck om att vi skulle åka till IKEA. Sagt och gjort, var väl där några minuter över 7 och fick snabbt parkeringsplats. Det första vi möts av är Ola på scenen, han är för jävla skön den killen och jävlar vilken ljud dom låg inne med - grymt. Väl där inne, ja jag vet inte hur jag ska beskriva det. Så jävla stort, fräscht och snygg och det bästa av allt en massa fina nyheter.

Så det vi kom fram till igår på EM möbler försvann ganska snabbt. Det visar sig att det är 20% på tvbänken vi ska ha. Och nu hittade vi det perfekta soffbordet (som Micke dock ska designa om lite), en så snygg stooor lampa att ha över soffbordet, gah det kommer bli så jävla coolt rent ut sagt. Och som vanligt hittade vi en massa småpill - I LOVE IKEA! Och tack snälla ni för att ni öppnar nu lagom till vi flyttar.

I år kommer vi önska oss presentkort på IKEA i julklapp, det är en sak som är säker. Det vi inte använder upp nu till lägenheten kommer sparas till mars/april då ännu ett rum hemma hos oss ska inredas med omsorg:)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0